Hvornår Finder åbningen Af de Olympiske Lege I Sochi Sted?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Finder åbningen Af de Olympiske Lege I Sochi Sted?
Hvornår Finder åbningen Af de Olympiske Lege I Sochi Sted?

Video: Hvornår Finder åbningen Af de Olympiske Lege I Sochi Sted?

Video: Hvornår Finder åbningen Af de Olympiske Lege I Sochi Sted?
Video: OL / PL kickoff på Experimentarium 2024, April
Anonim

XXII vinter-olympiske lege starter meget snart i Sochi. Tidspunktet for deres besiddelse er planlagt fra 7. til 23. februar 2014. I vores land afholdes vinter-OL for første gang i dets historie.

Hvornår finder åbningen af de olympiske lege i Sochi sted?
Hvornår finder åbningen af de olympiske lege i Sochi sted?

Hvordan går forberedelserne til åbningsceremonien?

Arrangørerne, der er involveret i forberedelsen af åbningsceremonien til de olympiske vinterlege i Sochi, lover et uforglemmeligt og spektakulært show. Den grandiose aktion, hvor mere end 2,5 tusind skuespillere vil deltage, er planlagt til 7. februar 2014. Det finder sted i Sochi på det centrale fisht-stadion, hvis arena er lavet i form af en bjergtop.

Dette olympiske anlæg blev bygget specielt til de ceremonielle begivenheder i OL - åbnings- og afslutningsceremonier samt tildeling af olympiske medaljer. Åbningen af OL forventes at være til stede af omkring 60 stats- og regeringschefer i forskellige lande samt ledere for betydelige internationale organisationer.

Fejringsscenarie

De bedste russiske manuskriptforfattere og instruktører deltager i forberedelsen af åbningsceremonien. En af lederne af forberedelserne til åbningen af De Olympiske Lege var K. Ernst, generaldirektør for Channel One. Detaljerne i manuskriptet holdes strengt fortroligt, men der er ingen tvivl om, at dette vil være et unikt show, udarbejdet på et meget højt teknisk niveau.

Der er dog mange antagelser om, hvordan åbningsceremonien vil finde sted. Det forventes, at den olympiske flamme vil blive tændt i rummet, og ceremonien vil være baseret på den antikke græske myte om guden Prometheus, som gav folk ild, som han blev straffet af guderne og lænket til toppen af Mount Fisht..

Som du ved, blev bunny, isbjørn og leopard valgt som symboler på de olympiske lege. Den lyse og uforglemmelige åbningsceremoni udsendes live af alle de centrale tv-kanaler. Det vil også være muligt at se det på internetressourcer online.

Hvor kan man købe, og hvor meget er billetter

Den eneste officielle leverandør af billetter til de olympiske lege er Sochi 2014. Billetterne sælges på organisationskomiteens officielle hjemmeside. Traditionelt var de dyreste billetter til salg billetter til åbningsceremonien - startprisen er omkring 6000 rubler. Men i det officielle salg sluttede de, selvom de var dyre.

Det kan antages, at disse billetter nu også sælges, men til en pris, der er meget højere end den officielle, selvom der i løbet af deres salg var begrænsninger for antallet af købte billetter pr. En hånd. Derudover er et sådant salg forbudt ved lov.

Anbefalede: