Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted

Indholdsfortegnelse:

Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted
Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted

Video: Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted

Video: Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, April
Anonim

De Olympiske Lege er den vigtigste og mest populære sportsbegivenhed i verden. Konkurrencer fra de bedste atleter i verden samler millioner af tilskuere på stadionet og på tv-skærme. Spillestedet bestemmes af Den Internationale Olympiske Komité. Det er en stor ære for enhver by at blive hovedstad for de olympiske lege. De olympiske sommerlege 2016 afholdes i Brasilien, byen Rio de Janeiro.

Hvor de næste olympiske lege finder sted
Hvor de næste olympiske lege finder sted

Instruktioner

Trin 1

Hovedstaden til de olympiske sommerlege blev annonceret på Den 121. session i Den Internationale Olympiske Komité, der blev afholdt den 2. oktober 2009 i Danmark. Det er planlagt, at de afholdes fra 3. til 21. august 2016. De olympiske lege i 2016 bliver de første olympiske lege, der afholdes i Sydamerika.

Trin 2

Otte byer, inklusive Skt. Petersborg, kæmpede for æren af at være vært for de næste olympiske lege. Efter at Rusland vandt retten til at være vært for vinter-OL 2014, blev Skt. Petersborgs bud trukket tilbage.

Trin 3

Fire finalister blev udvalgt fra kandidatbyerne: Madrid, Rio de Janeiro, Tokyo og Chicago. Efter den tredje afstemningsrunde blev vinderen bestemt - Rio de Janeiro. Tidligere har byen ansøgt om at være vært for de olympiske lege flere gange, men har aldrig engang været blandt finalisterne.

Trin 4

Konkurrencen finder sted på 35 sportsfaciliteter i forskellige distrikter i Rio de Janeiro. De fleste af de olympiske spillesteder vil være placeret i Barra da Tijuca-området. Det vil være vært for konkurrencer inden for cykling, gymnastik, trampolin, tennis, vandsport, basketball, judo, taekwondo, golf, badminton, bordtennis og vægtløftning. Resten af faciliteterne vil være placeret i tre zoner: Copacabana, Maracana og Deodoro. Foruden Rio de Janeiro finder fodboldkampe sted i El Salvador, Sao Paulo, Belo Horizonte og Brasilia.

Trin 5

Den internationale olympiske komité bekymrer sig om de olympiske faciliteter. Den 9. maj 2014 meddelte IOCs vicepræsident John Coates, at opførelsen af den olympiske infrastruktur var langt bagefter. I maj begyndte de indledende konsultationer vedrørende overførslen af De Olympiske Lege til en anden by. London, Moskva og Glasgow blev betragtet som byer til overførsel af legene. John Coates sagde dog, at selv om situationen i Rio de Janeiro er den værste af alt, hvad han nogensinde har set, er overførslen af spil til en anden by ikke udelukket.

Trin 6

Ved sommer-OL 2016 afholdes konkurrencer i 41 discipliner i 28 sportsgrene. Spil-programmet inkluderer to nye sportsgrene: golf og rugby. Ifølge foreløbige skøn vil 12.500 atleter fra 205 lande deltage i medaljekonkurrencerne.

Trin 7

Åbningsceremonien for de olympiske sommerlege i 2016 finder sted i Maracana, på det stadion, hvor den sidste kamp i FIFA verdensmesterskabet i 2014 blev afholdt. Åbningsceremonien afholdes den 7. august 2016.

Anbefalede: