Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted

Indholdsfortegnelse:

Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted
Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted

Video: Hvor De Næste Olympiske Lege Finder Sted

Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2022, November
Anonim

De Olympiske Lege er den vigtigste og mest populære sportsbegivenhed i verden. Konkurrencer fra de bedste atleter i verden samler millioner af tilskuere på stadionet og på tv-skærme. Spillestedet bestemmes af Den Internationale Olympiske Komité. Det er en stor ære for enhver by at blive hovedstad for de olympiske lege. De olympiske sommerlege 2016 afholdes i Brasilien, byen Rio de Janeiro.

Hvor de næste olympiske lege finder sted
Hvor de næste olympiske lege finder sted

Instruktioner

Trin 1

Hovedstaden til de olympiske sommerlege blev annonceret på Den 121. session i Den Internationale Olympiske Komité, der blev afholdt den 2. oktober 2009 i Danmark. Det er planlagt, at de afholdes fra 3. til 21. august 2016. De olympiske lege i 2016 bliver de første olympiske lege, der afholdes i Sydamerika.

Trin 2

Otte byer, inklusive Skt. Petersborg, kæmpede for æren af ​​at være vært for de næste olympiske lege. Efter at Rusland vandt retten til at være vært for vinter-OL 2014, blev Skt. Petersborgs bud trukket tilbage.

Trin 3

Fire finalister blev udvalgt fra kandidatbyerne: Madrid, Rio de Janeiro, Tokyo og Chicago. Efter den tredje afstemningsrunde blev vinderen bestemt - Rio de Janeiro. Tidligere har byen ansøgt om at være vært for de olympiske lege flere gange, men har aldrig engang været blandt finalisterne.

Trin 4

Konkurrencen finder sted på 35 sportsfaciliteter i forskellige distrikter i Rio de Janeiro. De fleste af de olympiske spillesteder vil være placeret i Barra da Tijuca-området. Det vil være vært for konkurrencer inden for cykling, gymnastik, trampolin, tennis, vandsport, basketball, judo, taekwondo, golf, badminton, bordtennis og vægtløftning. Resten af ​​faciliteterne vil være placeret i tre zoner: Copacabana, Maracana og Deodoro. Foruden Rio de Janeiro finder fodboldkampe sted i El Salvador, Sao Paulo, Belo Horizonte og Brasilia.

Trin 5

Den internationale olympiske komité bekymrer sig om de olympiske faciliteter. Den 9. maj 2014 meddelte IOCs vicepræsident John Coates, at opførelsen af ​​den olympiske infrastruktur var langt bagefter. I maj begyndte de indledende konsultationer vedrørende overførslen af ​​De Olympiske Lege til en anden by. London, Moskva og Glasgow blev betragtet som byer til overførsel af legene. John Coates sagde dog, at selv om situationen i Rio de Janeiro er den værste af alt, hvad han nogensinde har set, er overførslen af ​​spil til en anden by ikke udelukket.

Trin 6

Ved sommer-OL 2016 afholdes konkurrencer i 41 discipliner i 28 sportsgrene. Spil-programmet inkluderer to nye sportsgrene: golf og rugby. Ifølge foreløbige skøn vil 12.500 atleter fra 205 lande deltage i medaljekonkurrencerne.

Trin 7

Åbningsceremonien for de olympiske sommerlege i 2016 finder sted i Maracana, på det stadion, hvor den sidste kamp i FIFA verdensmesterskabet i 2014 blev afholdt. Åbningsceremonien afholdes den 7. august 2016.

Populær af emne.