Hvilke Muskelgrupper Har Du Brug For En Romaskine Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskelgrupper Har Du Brug For En Romaskine Til?
Hvilke Muskelgrupper Har Du Brug For En Romaskine Til?

Video: Hvilke Muskelgrupper Har Du Brug For En Romaskine Til?

Video: Hvilke Muskelgrupper Har Du Brug For En Romaskine Til?
Video: Rowing machine: ONLY Piece of Equipment YOU NEED! 2024, April
Anonim

Romaskinen betragtes som den mest effektive og alsidige måde at styrke og udvikle et stort kompleks af muskler, tabe sig og forbedre fleksibiliteten i led og rygsøjle. Simulatorøvelser simulerer roning i en båd. Nogle modeller har endda en indbygget ventilator til at simulere vindstød på vandet.

Hvilke muskelgrupper har du brug for en romaskine til?
Hvilke muskelgrupper har du brug for en romaskine til?

Instruktioner

Trin 1

Det betyder ikke, at romaskinen kun udvikler en muskelgruppe - den udvikler alle muskler jævnt. Først og fremmest er overkroppen udarbejdet - musklerne i skulderbæltet, lats og lange muskler i ryggen, biceps, bryst. Musklerne i ben, hofter og balder såvel som pressen er lidt mindre belastede. For at ændre belastningen på individuelle muskler kan du ændre armernes position på håndtagene. Med et direkte greb øges belastningen på musklerne i ryggen og triceps, med det modsatte - på biceps, skuldre og bryst.

Trin 2

Mange eksperter hævder, at de muskler, der skal strækkes, når man bruger romaskinen, er højest stresset. De, der lider af osteochondrose, får den maksimale belastning og strækker sig på rygsøjlen. Dem, der har uudviklede armmuskler, vil opleve stress i disse muskler. Underlagt regelmæssig træning vises de første mærkbare resultater inden for en måned. Efter 3-5 måneder øges de anvendte muskler mærkbart i størrelse, arbejdet i det kardiovaskulære og åndedrætssystem forbedres, og rygsøjlens tilstand forbedres.

Trin 3

Uanset dine træningsmål anbefales det, at du gennemfører mindst de enkleste opvarmnings- og strækøvelser inden klassen. Når du arbejder, skal du være opmærksom på din rygs position - den skal holdes lige og ikke slæbes. Alle bevægelser skal være glatte uden ryk. Når du bevæger dig bagud, skal du prøve at afvige så langt som muligt for at maksimere bevægelsesområdet. Prøv ikke at stramme ryggen og knæene for meget, arbejd mere med bagdel og hofter.

Trin 4

Afhængigt af dine mål kan du øve dig i 25-30 minutter i et sæt eller udføre tre sæt på 10 minutter hver. Den første ordning er beregnet til dem, der ønsker at tabe sig og antager, at bevægelserne under lektionen vil være glatte, ensartede med en gennemsnitlig belastning. Den anden ordning er for dem, der ønsker at opbygge muskler. I det første sæt skal du langsomt række med maksimal belastning, i det andet i et gennemsnitstempo med mindre belastning. I det tredje sæt skal du bruge hurtige, lette bevægelser. Mens du hviler mellem sætene, skal du lave nogle andre øvelser - squats, push-ups, pumpe pressen.

Trin 5

Glem ikke ernæring. Hvis du vil tabe dig, skal du ikke blive for båret med søde og melprodukter og sluge om natten. Hvis du vil opbygge muskler, skal du sørge for, at din krop får nok protein, kulhydrater og vitaminer.

Anbefalede: