Sådan Vinder Du Faceoffs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du Faceoffs
Sådan Vinder Du Faceoffs

Video: Sådan Vinder Du Faceoffs

Video: Sådan Vinder Du Faceoffs
Video: Как выигрывать вбрасывания в хоккее 2024, April
Anonim

At vinde et indkast er meget vigtigt i et hockeyspil, da dets kompetente implementering kan føre til en forladt puck og et positivt resultat af mødet. Derfor er det ekstremt vigtigt at lære at mestre denne hockeyteknik.

Sådan vinder du faceoffs
Sådan vinder du faceoffs

Instruktioner

Trin 1

Vær meget opmærksom på fysisk kondition. Kun stærke og hurtige hockeyspillere kan vinde enhver modstand på is. Indkastet er ingen undtagelse. Du skal have anstændig fysisk styrke for at være i stand til at dække pucken og skubbe modstanderens spiller tilbage. Træn mere med en vægtstang i gymnastiksalen. Gør dette mindst 2 gange om ugen.

Trin 2

Foretag en analyse af, hvordan kampdommeren kaster pucken. Det synes for mange fans, at dommeren altid kaster pucken på samme måde. Men trænere og spillere ved, at dette langt fra er tilfældet. Hovedkvarterets opgave er at undersøge den dommer, der er udpeget til hver holdkamp. Det er vigtigt at kende hastigheden og måde at videresende på. Dette vil afgøre, om spillerne tilpasser sig det eller ej.

Trin 3

Der er to vigtige punkter, du skal huske på, når du smider pucken. Først, når du kaster, skal du placere din kropsvægt og fokusere muskelkraften på armen, der holder klubben nede. For det andet skal du bevæge din pind ikke til pucken, men til modstanderens pind. Hold det så lavt som muligt. Dette hjælper med at skabe stærk gearing. Husk, at din modstander vil gøre det samme.

Trin 4

Dæk pucken med krogen. Mange hockeyspillere ønsker at ramme pucken i en vilkårlig retning så hurtigt som muligt. Dette er ikke helt rationelt, da modstanderen kan tage det i besiddelse. Prøv at få fat i pucken mod isen med en krog og før den ind i din zone. Giv det til forsvareren, hvis du vil gå i defensiven eller angriberen for at gribe øjeblikket.

Trin 5

Dash efter indkastet. Undgå under nogen omstændigheder at organisere en kombination med partnere. Angrebet skal bygges med nøjagtigt de spillere, der allerede har taget en bestemt position. Ellers kan du indrømme et eget mål.

Trin 6

Øv dette element, mens du spiller spil i klubben. Jo mere du træner face-off på træning og kampe, jo hurtigere vil du mestre realiseringen af denne situation på isen.

Anbefalede: