Sådan Vinder Du I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du I Boksning
Sådan Vinder Du I Boksning

Video: Sådan Vinder Du I Boksning

Video: Sådan Vinder Du I Boksning
Video: 10 Essential Boxing Tips in 2-Minutes 2023, Marts
Anonim

Der er et så kendt udtryk som "boksning er videnskaben om nederlag uden at foregribe sig selv." Dette er reglen, som en bokser skal følge for at besejre sin modstander i en duel. Han skal kombinere offensive færdigheder med dygtigt forsvar. Han skal også følge en række vigtige regler.

Sådan vinder du i boksning
Sådan vinder du i boksning

Er det nødvendigt

  • - Boksering
  • - handsker
  • - rival;
  • - bokseuniform
  • - træner;
  • - videooptagelser af modstanderens kampe.

Instruktioner

Trin 1

Undersøg først og fremmest din modstander og find ud af i detaljer, hvordan han kæmper i ringen. Professionelle ved altid nøjagtigt, hvem de vil håndtere i ringen, efter at have studeret modstanderens taktik på den bedst mulige måde. Begyndere handler derimod i henhold til den situation, som de modtager meget oftere for. Dette er ikke en fremadskuende tilgang. Tal derfor med de atleter, der allerede har kæmpet mod din modstander. Besøg også hans træning (eller bed din træner om at gøre det). I sidste ende skal du tjekke alle de tilgængelige videoer af din modstanders kampe.

Trin 2

Udvikl en klar plan for gennemførelsen af kampen mod denne fjende, og opbyg dit træningsaspekt på samme måde. Hvis din modstander er hurtig og venstrehåndet, så tag flere sparring-sessioner med hurtigere, venstrehåndede atleter. Øv bevægelser, der vil forvirre din modstykke. Hvis du bemærker, at han smider sin højre hånd efter et direkte hit, skal du arbejde korrekt på højre krog.

Trin 3

Byg en grov strategi for at kæmpe mod din modstander under hensyntagen til, at han kan tilpasse sig dig. Hvis dine største styrker er høj hastighed, lange arme og en skarp jab, så tænk over hvad du ellers kan have i reserve, hvis fjenden vil pålægge nærkamp og kravle under dine arme. I dette tilfælde vil han være i stand til at påføre hundreder af små, men følsomme slag. Så du skal stadig arbejde på store og store sider.

Trin 4

Forbliv rolig, når du går ind i ringen. Du kan miste en masse energi bare på grund af spænding. Men du kan også trække en masse magt, hvis du bliver inspireret af kampen. Nogle krigere beder, andre ser på deres modstander og prøver at forstå hans intentioner. Det hele afhænger naturligvis af, hvad der beroliger og inspirerer dig. Brug dette før kampen!

Trin 5

Vær 100% sikker på at du vinder! Du skal ikke have en eneste tvivl om det vellykkede resultat af kampen! Det er her, vinderens psykologi kommer i spil. Brug det til fulde og lad din modstander ikke have nogen chance.

Populær af emne.