Sådan Får Du Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Pressen
Sådan Får Du Pressen

Video: Sådan Får Du Pressen

Video: Sådan Får Du Pressen
Video: Sådan får du billigere forsikringer til udlejningsejendomme og erhverv generelt 2024, Kan
Anonim

Den pumpede abs gør figuren mere tonet og smuk. For at opnå dette er det vigtigt at kombinere korrekt ernæring og daglig træning, som kun tager 20 minutter om dagen. Desuden er det slet ikke nødvendigt at gå i gymnastiksalen for at udføre dem.

Sådan får du pressen
Sådan får du pressen

Instruktioner

Trin 1

Antallet af gentagelser og tilgange til enhver træning afhænger udelukkende af din fysiske kondition. Under alle omstændigheder skal de udføres hele vejen, hvilket øger antallet af gentagelser hver uge.

Trin 2

Sving din øvre abs. Lig på gulvet, læg dine hænder bag hovedet i låsen, og lad dine ben lige. Løft din overkrop så højt som muligt uden at hæve benene. Hvis dette stadig er svært for dig at gøre, kan du sætte dine fødder under en sofa eller stol og derved skabe et omdrejningspunkt.

Trin 3

Lav mellemlang muskel styrke øvelser. Lad startpositionen og bevægelserne være de samme, bøj kun dine ben ved knæene. På samme tid skal du forsøge at anstrenge ikke ryggen, men musklerne i underlivet, så den store belastning falder på dem.

Trin 4

Vær opmærksom på det nederste tryk. Sid i en stol, tag fat i siddepladsen med dine hænder, og hold dine ben lige. Hold ryggen lige, hæv langsomt dine ben til brystet, bøj dem ved knæene, og vend dem derefter langsomt tilbage til deres oprindelige position.

Trin 5

Styr dine skråninger for en perfekt abs. Lig på gulvet på en sådan måde, at overkroppen er lige, og den nederste, med benene bøjet i knæene, drejes til venstre. Placer dine hænder bag dit hoved og løft brystet, med ikke fokus på nakken, men på mavemusklerne. Drej derefter dine ben til den anden side, og gentag øvelsen.

Trin 6

For at gøre mavemusklerne smukkere og tage kortere tid på at styrke det, skal du udelukke fede madvarer med højt kalorieindhold, kulsyreholdige drikkevarer og øl fra din kost. Spis små måltider 4-5 gange om dagen. Og glem alt om tunge snacks inden sengetid.

Trin 7

Prøv at bevæge dig mere og tilbringe tid udendørs. Bedre endnu, gå jogging, fordi dette er den sikreste måde at forbrænde overskydende fedt på.

Anbefalede: