Sådan Justeres Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Pressen
Sådan Justeres Pressen

Video: Sådan Justeres Pressen

Video: Sådan Justeres Pressen
Video: Наш новый краш-тест: суммарные 120 км/ч и 30% перекрытия 2023, November
Anonim

Siden antikken har standarden for mandlig skønhed været en smuk torso med jævne terninger af pressen. Den ideelle talje er den elskede drøm for enhver pige, hvis opfyldelse de er klar til hverken at spare eller penge. Det elskede ønske om at finpudse pressens muskler forener næsten alle mænd og kvinder i verden. En flad mave i dag er en klar garanti for social succes og kærlighedssejre.

Sådan justeres pressen
Sådan justeres pressen

Instruktioner

Trin 1

Hvor mange år denne standard har eksisteret, har metoden til at arbejde med mavemuskler levet så meget. Det skal præciseres, at dette er en temmelig langvarig proces, der kan tage flere måneder. Når du arbejder på denne muskelgruppe, skal du følge flere principper: - Start træning med pressearbejdet og direkte maksimal indsats til disse øvelser;

- Udfør øvelser til justering af pressen mindst to gange om ugen, men samtidig tage hensyn til intensiteten af træningen: det oftere øvelserne udføres, bør den mindre belastningen på musklerne være;

- Belastningen skal fordeles jævnt på hver muskelgruppe.

Trin 2

I hver person bestemmer den genetiske kode størrelsen på alle dele af kroppen og organer, så ikke alle kan gøre mavemusklerne helt jævne. Men smukke muskler i form af seks terninger er også en kilde til stolthed, som ikke alle kan prale af. Med hensyn til den kvindelige taljen, under alle omstændigheder, vil hun glæde af at træne, da fraværet af fedtdepoter på det er nok for skønheden i den kvindelige mave, og de kan også kun fjernes ved hjælp af træning. De øvelser, du kan gøre, er de samme for både mænd og kvinder.

Trin 3

For at træne den øvre gruppe af mavemuskler skal du løfte bagagerummet med stærkt bøjede ben.

Trin 4

For at svinge den nederste del af pressen skal du løfte dine lige ben fra liggende stilling og også holde dine ben hævet i en vinkel i flere minutter.

Trin 5

For pressens skønhed er det også nødvendigt at udvikle skrå muskler. Dette gøres ved at dreje torsoen såvel som ved at bøje sig til siden.

Trin 6

Der er en hel del øvelser til dannelse af pressen. Men selv en professionel bodybuilder kan ikke fuldt ud dække dem, så det giver mening at fokusere på hovedtyperne. Benhævninger kan udføres i tre hovedpositioner: - I liggende stilling;

- i liggende stilling på en skrå bænk

- Hængende på baren.

Trin 7

Øvelser til løft af bagagerummet kan udføres ved hjælp af en schweizisk kugle: - Hævelse af torso på bolden;

- Kombination af at løfte torsoen på bolden med løftevægte; Denne gruppe inkluderer også øvelser til at vride mavemusklerne, når atleten i liggende stilling kun løfter skuldrene fra gulvet.

Trin 8

Bøjninger til siden kan gøres, mens du sidder, mens du kombinerer dem med løftevægte. Du kan udføre en torsobøjning, mens du ligger på en skråbænk. En anden mulighed: at sidde på gulvet, rette ryggen og dreje skiftevis i modsatte retninger med håndvægte i dine hænder.

Trin 9

Når du udfører hele øvelsen mindst to gange om ugen, kan de første håndgribelige resultater opnås på 6-8 uger.

Anbefalede: