Kører Fra Bunden

Kører Fra Bunden
Kører Fra Bunden

Video: Kører Fra Bunden

Video: Kører Fra Bunden
Video: Dayzon - Lige fra bunden 2024, April
Anonim

Hver dag i tingene omkring dem (magasiner, aviser, fjernsyn, Internettet) ser folk ideelle mænd og kvinder med storslåede kroppe og drømmer om at have det samme. Den mest populære vej ud er at tilmelde dig fitness og gå der 3 gange om ugen. Men mange retfærdiggør sig ved, at de ikke har penge nok til konstant at gå i gymnastiksalen og spise rigtigt og siger, at en sund livsstil stadig er en dyr fornøjelse. Lad os afsløre alle hemmelighederne.

Kører fra bunden
Kører fra bunden
image
image

Du kan gå i sport uden at bruge en eneste krone, men du skal begynde at spise lige fra det lille, det vil sige begrænse dig selv til et minimum (afslag på stegt, mel, fede fødevarer) og sørg for at drikke så meget vand som muligt.

Så der er visse regler for kørsel for begyndere. Først skal du løbe langsomt. Du skal ikke skynde dig, som om en galning jagter dig, for dette er ekstremt trættende, og personen mister sin position meget hurtigere. Det vil sige, hvis du løber, kan du løbe dobbelt så langt, som du kan løbe hovedet. Med let løb dannes en base, der er nødvendig for alle atleter.

Det næste trin er tiden. Først vil det være meget vanskeligt at løbe langt. Tør ikke dig selv. En begynder starter fra 5 minutter og når en tid på mere end 40 minutter, da det er efter 40 minutters fysisk aktivitet, at kroppen tænder for de biologiske processer med fedtforbrænding.

image
image

Og det sidste punkt er antallet af træningsprogrammer om ugen. For at opnå det bedste resultat skal du løbe 4 gange om ugen og efterlade 3 dage for at genoprette kroppens styrke. I en 3-dages pause er det bedre at ryste pressen, strække, gå til poolen.

Nu et par tip. Læger anbefaler ikke at køre i hovedtelefoner, da der er en distraktion fra vejrtrækning og puls. Og generelt, under løb, kan strålende ideer fødes i hovedet, da dette er en slags meditation, og musik vil kun forvirre tanker. Men for mange hjælper musik med at opretholde rytmen og energien ved selve løbet. Kør heller ikke straks efter at have spist, da i stedet for at hygge sig, modtages kun ubehag. Og den obligatoriske handling inden løb er en opvarmning, som hjælper med at forberede alle dine muskler til fysisk aktivitet. Og opvarmning af musklerne forhindrer ømhed efter træning.

Så de, der bruger evige undskyldninger, er simpelthen dovne, fordi sport ikke altid kræver store økonomiske omkostninger og et enormt spild af tid. Det største ønske.

Anbefalede: