Sådan Justeres Dine Bindinger På Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Dine Bindinger På Dit Snowboard
Sådan Justeres Dine Bindinger På Dit Snowboard

Video: Sådan Justeres Dine Bindinger På Dit Snowboard

Video: Sådan Justeres Dine Bindinger På Dit Snowboard
Video: Как отрегулировать фиксаторы пятки и хайбэка с креплением для сноуборда 2024, Kan
Anonim

Først skal du finde ud af, hvilken stativ der er behagelig for dig. Og der er to af dem: "fedtmule" og "almindelig". Dette bestemmer, hvilken fod du ruller fremad med. Den nemmeste måde at genkende din holdning på er at løbe og rulle på is eller glatte gulve. Foden foran vil også være foran på snowboardet. Den anden måde: bed nogen om uventet at skubbe dig i ryggen og se, hvilket ben du lægger for at forsinke faldet: hvis venstre - du er "regelmæssig", den højre - "fjollet". Nå, hvis du er "heldig" at falde uden at lægge nogen af dine ben ud, så tilhører du en lille procentdel af mennesker, der ikke er ligeglade med, hvilket ben der er foran.

Sådan justeres dine bindinger på dit snowboard
Sådan justeres dine bindinger på dit snowboard

Instruktioner

Trin 1

Så for at bestemme afstanden mellem bindingerne skal du overveje: jo højere hastighed og stivere dit bord, jo tættere skal bindingerne være på hinanden. Jo flere tricks og spring du normalt gør, jo længere skal bindingerne være fra hinanden. Der er flere typer bindinger til forskellige ridestilarter: freestylebindinger er brede, til freeriding - lidt smallere, til udskæring - den smaleste. Afhængigt af ridestilen og sneens tilstand kan placeringen af bindingerne i forhold til midten variere.

Trin 2

Husk, at jo stivere tavlen er, jo større er vinklen på vedhæftet fil. Disse værdier er direkte proportionale med hinanden. Installer de forreste og bageste beslag i forskellige vinkler - frontbeslaget skal være ca. 15 grader bredere. Rotationsvinkler er ikke konstante og kan variere for din bekvemmelighed. Dette kan justeres hurtigt og nemt - ved hjælp af en speciel skruetrækker, der er inkluderet i sættet til enhver snowboarder.

Trin 3

Hvis du bare lærer at køre, er det bedre at installere bindingerne i en vinkel på 20 (forreste) og 5 (bageste) grader. Afstanden mellem midterne af bindingerne i henhold til standarden skal være lig afstanden fra gulvet til midten af dit knæ. Sørg desuden for, at befæstelseselementerne er installeret symmetrisk i forhold til midten af kortet. Det er ønskeligt, at hælen og tåen på støvlen stikker lige ud fra kanten af brættet. Det er alt. Kør til dit helbred!

Anbefalede: