Sådan Installeres Skate-bindinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Skate-bindinger
Sådan Installeres Skate-bindinger

Video: Sådan Installeres Skate-bindinger

Video: How to Mount a NIS System binding 2022, December
Anonim

Når du køber nye ski, skal du håndtere installationen af ​​bindinger på dem. I butikkerne tilbyder de selvfølgelig at montere monteringer på købte ski, men dette er forbundet med ekstra omkostninger. At sætte monteringerne selv er ikke en så vanskelig opgave, det vigtigste er nøje at beregne alle parametrene og følge detaljeret instruktionerne, der er knyttet til de købte monteringer.

Sådan installeres skate-bindinger
Sådan installeres skate-bindinger

Er det nødvendigt

  • - skabelon til mærkning af huller;
  • - lineal
  • - markør;
  • - bor med bor;
  • - lim;
  • - skruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

Læs de instruktioner, der følger med de købte monteringer. Bliv styret af det, når du udfører yderligere arbejde. Find tyngdepunktet på ski ved at placere det på bagsiden af ​​en stol eller en hvilken som helst anden tynd nok genstand med den glidende overflade op.

Trin 2

Placer skien på bagsiden af ​​en stol, så den er vandret uden din støtte. Kontaktstedet mellem skien og stolens bagside vil være tyngdepunktet. Tegn en tværlinie med en markør på ydersiden af ​​skien. Hvis der er en speciel skabelon til boring af huller med monteringerne, skal du justere skabelonen med skiens tyngdepunkt og markere stedet for beslaget.

Trin 3

Hvis der ikke er nogen skabelon, skal du kontrollere instruktionerne for bindingerne og indrykningen fra skiens tyngdepunkt til den længde, der er angivet i instruktionerne. På ski, der udelukkende er designet til skøjteløb, bevæger bindingerne sig lidt bagud fra tyngdepunktet. Standardlængden er 9 til 13 centimeter.

Trin 4

Bor huller til en dybde, der er lidt mindre end længden af ​​de selvskærende skruer, hvor fastgørelseselementerne skal installeres (selvskærende skruer er normalt inkluderet i sættet). Hæld noget lim i hullerne, det er også inkluderet i et sæt med fastgørelseselementer. Hvis du ikke har sådan lim, skal du bruge epoxy eller PVA-lim. Fastgør beslaget til skien, og stram skruerne.

Trin 5

Hvis dine skibindinger har en enkeltstående pude, skal du markere dens position baseret på støvlenes størrelse. Skru hælen med en selvskærende skrue eller lim den med speciel lim afhængigt af anbefalingerne i instruktionerne. Efter installation af bindingerne skal skiene stå ved stuetemperatur i en dag, så limen, der holder skruerne, er helt tør. Derefter kan du stå på ski.

Populær af emne.