Sådan Installeres Nn 75 Skibindinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Nn 75 Skibindinger
Sådan Installeres Nn 75 Skibindinger

Video: Sådan Installeres Nn 75 Skibindinger

Video: Sådan Installeres Nn 75 Skibindinger
Video: Правильно установите лыжные крепления! 2024, Kan
Anonim

Bindinger er ikke altid inkluderet i sæt af ski. Undertiden falder installationen af en del på køberens skuldre. Heldigvis kan dette arbejde udføres af dig selv efter at have studeret nogle af monteringerne.

Sådan installeres nn 75 skibindinger
Sådan installeres nn 75 skibindinger

Er det nødvendigt

  • - bore
  • - fastgørelseselementer
  • - skabeloner;
  • - bor 3, 6 mm;
  • - syl;
  • - krydskruetrækker
  • - PVA-lim;
  • - skruer.

Instruktioner

Trin 1

Bindingerne type nn 75 er en moderne mulighed, der udelukkende er egnet til professionelle og semi-professionelle plastikski. Det er kategorisk ikke egnet til træ- og semi-plastmuligheder. Bindinger nn med en længde på 75 mm skelner ikke mellem højre eller venstre ski, da de er velegnede til absolut hver af dem. Køb nøjagtigt de ski og bindinger, der passer sammen.

Trin 2

Først og fremmest skal du lave huller på den øverste overflade af ski ifølge skabelonen. Beregn tyngdepunktet for hver ski ved at placere en flad lineal oven på dem. Dernæst skal du omhyggeligt oprette hullerne i henhold til den tidligere vedhæftede tegning. En lignende skabelon skal altid inkluderes i beslagene.

Trin 3

Marker med en syl for fremtidige huller. Dette er for at sikre, at boret ikke går til siden og ødelægger ski. Bor forsigtigt de 3 første huller, hvori hovedskruerne derefter sættes i. De skal være parallelle, da dette vil påvirke støvlenes position under ridning. Prøv ikke at lave fejl på dette tidspunkt. Hold boret lige, så alt går glat. Lav også 3 flere huller i ryggen for derefter at forstærke plasten under støvlerne. Den kan også justeres, når den skrues.

Trin 4

Fyld alle de borede huller i ski med lim, da skruerne simpelthen ikke kan holde nogen anden vej inde. Derudover forhindrer PVA-lim sne i at trænge ind i hullet. Derefter strammes de 2 støtteskruer under beslagene. Sæt plastbagsiden på.

Trin 5

Stram skruerne for at montere plastbeklædningen. Klik derefter fastgørelsesdækslet, og sæt beskyttelsesstrimlerne (klistermærkerne) på skruerne. Det er det - jobbet er gjort! Hvis du følger disse instruktioner, tager installationen af beslagene dig ikke mere end 30 minutter. Alt skal gøres omhyggeligt, så der ikke er problemer på banen.

Anbefalede: