Sådan Installeres Bindinger På Jagtski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Bindinger På Jagtski
Sådan Installeres Bindinger På Jagtski
Video: Sådan Installeres Bindinger På Jagtski
Video: Как подвязать помидоры в открытом грунте 2023, Februar
Anonim

Alt vinterudstyr skal forberedes omhyggeligt inden brug, men dette gælder især for jagt på ski. De hjælper dig med at navigere sneen hurtigere og lettere. Det er meget vigtigt ikke kun at vælge de rigtige ski selv med hensyn til materiale og størrelse, men også at rette monteringerne korrekt.

Sådan installeres bindinger på jagtski
Sådan installeres bindinger på jagtski

Er det nødvendigt

jægerski, mount

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer skibindinger, skal du huske, at de skal holde fast i sko, hvad enten det er støvler, filtstøvler, støvler, støvler med høj pels. Samtidig skal skikontrol udføres let, og i tilfælde af et fald skal en person let frigøre foden fra fastgørelseselementerne. Du bliver nødt til at øve godt derhjemme for at opnå et stærkt greb på samme tid og let frigørelse fra ski, når det er nødvendigt. I koldt, snevejr har du ikke tid til at studere skikonstruktion.

Trin 2

Skibindinger er af forskellige typer: enkle, bløde og halvstive. Der er også stive monteringer, men i dette tilfælde er støvlen skruet fast på ski, hvilket ikke er egnet til jagt på ski. Derfor afhænger kun af dig, hvilken type fastgørelseselementer du skal vælge blandt de tre første. Hvis du kan, kan du prøve forskellige typer fastgørelseselementer og vælge den der passer bedst til dig. Den enkle fastgørelse er en rem lavet af læder, presenning eller andre holdbare materialer. Det tankes op fra begge sider ind i rillerne på skistøtteplatformen. En fod i skoen indsættes simpelthen i den resulterende løkke, strammes yderligere, hvis det er nødvendigt, og enderne er fastgjort i sidesporene. Skibindinger er af forskellige typer: enkle, bløde og halvstive.

Trin 3

Der er også stive monteringer, men i dette tilfælde er støvlen skruet fast på ski, hvilket ikke er egnet til jagt på ski. Derfor afhænger kun af dig, hvilken type fastgørelseselementer du skal vælge blandt de tre første. Hvis du kan, kan du prøve forskellige typer fastgørelseselementer og vælge den der passer bedst til dig. Den enkle fastgørelse er en rem lavet af læder, presenning eller andre holdbare materialer. Det tankes op fra begge sider ind i rillerne på skistøtteplatformen. En fod i skoen indsættes simpelthen i den resulterende løkke, strammes yderligere, hvis det er nødvendigt, og enderne er fastgjort i sidesporene.

Trin 4

Bløde beslag adskiller sig fra enkle, fordi de har en ekstra rem. Indsæt dit ben i hovedløkken, og vikl den anden rem rundt om bagsiden af ​​benet, lidt over hælen. Fastgør remmen, så den ikke falder af hælen og holder skiene godt.

Trin 5

Med en semi-stiv montering fremstilles specielle metalplader i stedet for hovedhængslet. Placer støvlen på dem, og fastgør den ovenpå med et slynge. I stedet for en bageste rem bruges et metalfjederkabel. Træk det til den ønskede længde ved hjælp af det indbyggede håndtag, og lås det derefter foran pladerne ved tåen på bagagerummet.

Populær af emne.