Sådan Installeres Bløde Bindinger På Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Bløde Bindinger På Ski
Sådan Installeres Bløde Bindinger På Ski

Video: Sådan Installeres Bløde Bindinger På Ski

Video: Sådan Installeres Bløde Bindinger På Ski
Video: How to mount your Ski Bindings at HOME! Part 1 2024, Kan
Anonim

Den moderne industri producerer behagelige og lette ski samt pålidelige metalbeslag til dem. Men i nogle tilfælde er skiløbers ben forbundet med ski med bløde stropper. Fordelen ved en sådan fastgørelse er, at den er alsidig og ikke kræver specielle sko. Befæstelseselementer i form af stropper bruges af jægere og fiskere, og af hensyn til skiløb er det ofte mere bekvemt at udstyre børns ski med stropper.

Sådan installeres bløde bindinger på ski
Sådan installeres bløde bindinger på ski

Er det nødvendigt

  • - stå på ski;
  • - bløde monteringer
  • - bore, bore;
  • - gummipuder
  • - små negle.

Instruktioner

Trin 1

Fjern om nødvendigt emballagen fra ski og tør dem af med en blød klud. Forbered dine egne monteringer. I de fleste tilfælde er de justerbare i størrelse, brede bløde stropper lavet af læder eller presenning, hvor skoens tå er indsat. En ekstra rem eller elastik kan også fastgøres til hovedremmen for at vikle rundt om benets bagside og holde den på plads, mens den glider.

Trin 2

Bestem tyngdepunktet på ski. For at gøre dette skal du placere det på kanten af et tavle eller trælineal og bringe det i balance. Tåen på foden, der er indsat i bindingerne, skal være på linje med skiens tyngdepunkt. I nogle tilfælde har ski allerede et hullet i siden (gennemskåret), som fastgørelsesremmen er indsat i. Hvis hak mangler, skal du lave det selv med en boremaskine og mejsel.

Trin 3

Indsæt fastgørelsesremmen i den gennemgående udsparing, og fastgør den i form af en ring (løkke). Størrelsen på ringen, som skofoden skal indsættes i, og juster derefter til størrelsen på skoen; til dette er det polstrede bælte udstyret med et specielt beslag. Hvis designet inkluderer en ekstra benrem, skal du fastgøre den først.

Trin 4

I mangel af et hak kan du undvære det. Fastgør remmen til toppen af skien med små skruer gennem en tynd metalplade. Lav en plade langs remens bredde, og lav huller i den til skruerne. Forsænk hullerne, så forsænkede skruer kan bruges.

Trin 5

Installer en speciel gummiplade på skiens overflade, så skoene ikke glider, når du går. Gummiet kan plantes med vandtæt lim eller spikres ned med små negle.

Trin 6

Gør det samme med den anden ski. Ski udstyret med bløde bindinger er normalt udskiftelige, dvs. de kan bæres på begge fod.

Trin 7

Udfør den endelige justering af de bløde monteringer, når du har taget de sko på, som du har tænkt dig at bruge på skiløb. Juster størrelsen på remmen og spændingen på den ekstra rem, så den passer til din fod, så den sidder tæt rundt om skoen, så den ikke kommer ud af løkken.

Anbefalede: