Sådan Installeres Skibindinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Skibindinger
Sådan Installeres Skibindinger

Video: Sådan Installeres Skibindinger

Video: Sådan Installeres Skibindinger
Video: Skibindung selber montieren - so geht das! 2024, April
Anonim

Det er umuligt at køre på alpine ski uden bindinger. Desuden sælges bindinger ofte komplet med ski. Men det er ikke altid muligt at installere dem med det samme i en butik eller i et værksted. Enten var der ingen penge eller tid. Fortvivl ikke - det er meget muligt selv at installere bindingerne på ski.

Sådan installeres skibindinger
Sådan installeres skibindinger

Instruktioner

Trin 1

Bestem bunden af din boot. For at gøre dette skal du overveje hælområdet - basisværdien skrives der normalt i millimeter.

Trin 2

For at samle selve holderen skal du tage hovedet og derefter slutte det til pladen. Du skal forbinde hovedet til pladen på en sådan måde, at værdien er så tæt som muligt på værdien af skistøvlen. Fastgør pladen til hælen på samme måde. Beslagene er samlet og klar til installation. Find et sted i lejligheden, hvor der er en tilstrækkelig stor fri vandret overflade med evnen til at støtte tåen. Placer tåen på ski ved et stop, og indsæt derefter de samlede bindinger i skiens landingsspalter, og bevæg dig fra skihælen til tåen. Fastgør de indsatte skruer med bolte.

Trin 3

Indsæt støvlen i bindingerne for at justere ski. Kontroller tilpasningen af din støvle med skien. Støvelen skal være helt parallel med skiens overflade. Hvis ikke endnu, skal du justere bindingen ved at justere den nederste hælskrue. Åbn krafttabellen, og indstil den ønskede værdi for at udløse nød quiltning fastgørelse. Nødviltning kan justeres på forskellige måder afhængigt af din kørestil og hvad du vil have fra dine ski.

Trin 4

Hvis du lige er begyndt, skal du justere kraften den samme for både tå og hæl. Når du har din egen rideteknik, kan du eksperimentere med at justere indsatsen. Husk, at når du selv installerer bindingerne, kan du også variere forholdet mellem bagagerummet og midten af ski, hvilket giver dig mulighed for at ændre skiens karakteristika.

Trin 5

Selvfølgelig kan du installere bindingerne alene, men du bruger mindst halvanden time på dette, og hvis du aldrig før har installeret skiløb, er det ikke en kendsgerning, at det er af høj kvalitet. Vær særlig forsigtig, når du markerer ski: korrekt markering - 90% succes ved installation af bindinger.

Anbefalede: