Sådan Installeres Monteringerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Monteringerne
Sådan Installeres Monteringerne

Video: Sådan Installeres Monteringerne

Video: Sådan Installeres Monteringerne
Video: Как сделать фронтон / Фронтон из ОСБ и пластиковой вагонки / pediment of OSB and plastic lining 2024, Kan
Anonim

Hvis dine skiløb ikke er i orden, kan du hjælpe. Du skal bare købe nye, men de tager mange penge for at installere monteringerne. Det vil være lettere at installere skiholderne med egne hænder.

Sådan installeres monteringerne
Sådan installeres monteringerne

Er det nødvendigt

  • Stå på ski;
  • Beslag;
  • Bor og skruetrækker;
  • Tynd markør;
  • Awl.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du bemærke empirisk, hvor tyngdepunktet er placeret på ski. De nuværende monteringer gør det let at identificere. Tag den tyndeste del af holderen, der ligner en lineal, placer den på gulvet med en kant og placer skien oven på og over bjerget. Bedre at vinklen er rigtig. Vi gør det samme med den anden ski. Nu kan du tage boret op med en syl.

Trin 2

Når du måler det, skal du skrue alle tre skruer løs fra en holder. Kontroller skruedybden, hvis det er tilfældet. Anbring skruerne på skien og se, hvor langt skruen går i den. Hvis dine ski er tynde, skal skruerne udskiftes med kortere.

Trin 3

Overfør dimensionen til en 3,6-4 mm borekrone, og markér den forventede huldybde med tape. Bor nu forsigtigt tre huller på de markerede steder på hver ski. Glem ikke, at moderne ski har en bikagestruktur, selvom de er udstyret med et specielt træunderlag. Bor derfor omhyggeligt.

Trin 4

Så du skal have tre huller til hver ski. Fix nu skibeslagene med en skruetrækker, når du først har fjernet beslaget fra beslagene. Skru bare ikke helt ind, monter først skruerne. Hvis alt er glat, skal du stramme det helt.

Trin 5

Udskift beslaget ved at indsætte den nederste ende i løkken og trykke mod beslaget, indtil du hører et klik. Saml monteringen yderligere på samme måde: Fjern skruerne fra det næste element, monter "ende-til-ende", indtil det stopper, og luk de foregående skruer. Marker hullerne på begge ski, fjern monteringerne, bor hullerne, skru skruerne fast. Efter skruen på hælen skal du lukke hullet med stikket.

Anbefalede: