Sådan Fastgøres Bindinger Til Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fastgøres Bindinger Til Dit Snowboard
Sådan Fastgøres Bindinger Til Dit Snowboard

Video: Sådan Fastgøres Bindinger Til Dit Snowboard

Video: Sådan Fastgøres Bindinger Til Dit Snowboard
Video: Как установить сноуборд 2024, Kan
Anonim

Hvor korrekt du vælger og installerer et snowboardbeslag, afhænger ikke kun af dets komfort og brugervenlighed, men også af dit helbred. Monteringen fastgør foden tæt i bagagerummet, forhindrer den i at forskydes eller glide og beskytter den mod deformation under fald. Derfor bør spørgsmålet om valg og installation af et beslag til et snowboard tages meget alvorligt.

Sådan fastgøres bindinger til dit snowboard
Sådan fastgøres bindinger til dit snowboard

Instruktioner

Trin 1

Fastgørelsen af bindingerne afhænger af den valgte kørestil og derfor af typen. I discipliner som slalom og ned ad bakke bruger professionelle atleter stive støvler og bindinger. De består af to platforme forbundet med buer. I modsætning hertil bruges bløde bindinger af freeride og freestyle entusiaster. De har en platform, en highback, der fastgør benet fra lægens side, stropper og en drejelig skive, der fastgøres til platformen.

Trin 2

Alle snowboardbindinger monteres på tavlen ved hjælp af almindelige skruer.

Trin 3

Først og fremmest skal du finde det rack, der passer dig. Tænk på, hvilken fod du lægger frem, hvis du snubler eller uventet bliver skubbet bagfra. Hvis du har ret, så er du Fedtmule, og fremad skal du installere holderen til højre fod. De, der er mere komfortable med venstre ben foran, kaldes Regular.

Trin 4

Når du har besluttet dig for, hvilken slags fastgørelse du bringer frem, skal du vælge bredden på de ben, der passer dig. Til freeriding og freestyle er fødderne normalt skulderbredde fra hinanden, og for andre ridestilarter lidt tættere på hinanden.

Trin 5

Vælg nu den vinkel, hvor du vil placere dine fødder. Hvis du skal på freestyle, er de forreste bindinger indstillet til 0 til 25 grader, og de bageste bindinger er indstillet til -10 til 10. For dem, der foretrækker freeriding eller udskæring, anbefales det, at forbenet placeres på en vinkel på 25 til 45 grader og den bageste - fra 15 til 35. Et universelt stativ til begyndere snowboardere ser sådan ud: forben i en vinkel på 10 til 35 grader, tilbage - fra 5 til 15.

Trin 6

Når du har valgt den mest passende position for dig, skal du fastgøre holderen med skruer, sætte dem i de specielle huller og stramme dem tæt.

Trin 7

Sørg for, at bindingerne er ordentligt installeret, for hvis du løsner dig, mens du kører eller hopper, kan du få alvorlige kvæstelser.

Anbefalede: