Sådan Fastgøres Ski Til Støvler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fastgøres Ski Til Støvler
Sådan Fastgøres Ski Til Støvler

Video: Sådan Fastgøres Ski Til Støvler

Video: Sådan Fastgøres Ski Til Støvler
Video: Set up your ski binding correctly! 2024, Kan
Anonim

Ski bindinger er opdelt i tre typer efter deres type: blød, halvstiv og stiv. De første to typer bruges praktisk talt ikke i vores tid, da de ikke giver dig mulighed for nøjagtigt og hurtigt at kontrollere ski. De nuværende bindinger er stive metalindretninger, der holder skistøvlerne på plads.

Sådan fastgøres ski til støvler
Sådan fastgøres ski til støvler

Instruktioner

Trin 1

Køb et nyt stift metalbeslag. Undersøg dem omhyggeligt, og sørg for, at der ikke er nogen fejl på produktet, og vær særlig opmærksom på, om der er revner på skruerne. Vurder kvaliteten af bøjlen såvel som styrken på klamperne.

Trin 2

Når du har købt holderen, fortsætter vi med at installere den. Start med at bestemme tyngdepunktet på din ski. For at gøre dette skal du lægge skien, så den ligger på tværs af kniven, linealen eller en hvilken som helst anden langsgående genstand og finde en position, hvor skien vil tage en vandret position uden yderligere støtte.

Trin 3

Sørg for, at bagagerums længdeakse, når den indsættes i bindingerne, er justeret med længdeaksen på den ski, der skal fastgøres. Sørg også for, at fronten på beslaget er justeret med dens tyngdepunkt. Dette er vigtigt for at sikre, at kropsvægten fordeles jævnt på ski, hvilket gør det lettere at kontrollere, når man står på ski.

Trin 4

Installer den forreste skrue, der fastgør bøjlen til skien. Det er nødvendigt, at støvlenes rammer klæber tydeligt til sidekanterne på fastgørelsesbeslaget. Indsæt derefter bagagerummet i holderen, og kontroller baghælens position i forhold til belastningsområdet. Her skal du sikre dig, at bagagerummet ikke går væk fra lastområdet.

Trin 5

Skru nu de resterende skruer i en efter en, og stram dem godt. Derefter skal du tage en boremaskine (du kan bruge enten en hånd eller en elektrisk) og bore huller til pigge i sålerne på støvlerne.

Trin 6

På plastski er støvler fastgjort på samme måde som på træ. Men lige før du skruer skruerne i, skal du slippe noget BF-lim eller epoxy i skruehullerne. Fortsæt på samme måde, hvis skruerne, der holder beslagene på de gamle træski allerede er løse og løse.

Anbefalede: