Sådan Placeres Bindinger På Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Bindinger På Et Snowboard
Sådan Placeres Bindinger På Et Snowboard

Video: Sådan Placeres Bindinger På Et Snowboard

Video: Sådan Placeres Bindinger På Et Snowboard
Video: Sådan ruller du dine egne bivokslys - juleudgave - DIY af Hedenhus 2024, April
Anonim

Snowboardet er købt. Og sjælen er allerede ivrig efter at kæmpe. Der er kun en lille ting tilbage - at fastgøre fastgørelseselementerne. Du kan skrue fastgørelseselementerne i butikken, der er altid en person, der gør dette. Det er dog ikke svært at gøre dette alene, og det tager ikke mere end 5 minutter. Men for at både dig og dine fødder skal føle sig godt tilpas, mens du kører, skal du overholde flere regler.

Sådan placeres bindinger på et snowboard
Sådan placeres bindinger på et snowboard

Nødvendig

  • - snowboard
  • - monteres med 8 skruer og skiver;
  • - stor stjerneskruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for et stativ (hvilket ben du har foran). Hvis du er nybegynder, skal du glide ned ad en lille bakke på dine fødder eller bare glide på isen for at få en bedre forståelse. Et af dine ben vil alligevel være foran.

Trin 2

Bestem afstanden mellem monteringsskivernes centrum eller rackbredden, der passer dig. Normalt måles afstanden fra gulvet til midten af patellaen til dette, og det falder som regel sammen med afstanden mellem midten af skiverne på monteringerne monteret på de midterste huller (en lille fejl på 4 centimeter er tilladt). Hvis din rackbredde er bredere eller mindre, skal du bare åbne eller skubbe monteringerne. Hvis bindingerne skal placeres lidt tættere på hinanden, skal du kun flytte den bageste afstivning.

Trin 3

Snowboardbindinger placeres i en vinkel med brætets centrumakse. I princippet kan du selv vælge vinklen, hvilken der er mere praktisk for dig. Men for begyndere foretrækkes det at dreje forbenet 15-20 grader fra aksen, bagsiden - 0- plus / minus 5 grader fra den tværgående akse. For at beregne vinklen skal du dreje monteringsskiven med det antal grader, du har brug for (der er specielle hak på diskene).

Trin 4

Befæstelseselementerne kan nu skrues på. Hver af dem er sikret med 4 skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Du skal stramme den stramt, men ikke stramme for hårdt.

Anbefalede: