Sådan Placeres Et Direkte Hit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Et Direkte Hit
Sådan Placeres Et Direkte Hit

Video: Sådan Placeres Et Direkte Hit

Video: Sådan Placeres Et Direkte Hit
Video: Hotone Ampero - A Beginners Guide and Walkthrough Tutorial 2024, April
Anonim

I hjertet af al kampsport er iscenesættelsen af et direkte slag. Uden at øve dette element er det umuligt at komme videre og lære noget nyt. Det er værd at forstå dette spørgsmål mere detaljeret.

Sådan placeres et direkte hit
Sådan placeres et direkte hit

Er det nødvendigt

  • - pære;
  • - handsker
  • - 2 makiwarer
  • - sportsuniformer
  • - træner;
  • - partner.

Instruktioner

Trin 1

Øv korrekt håndplacering. Bed først din træner om at vise dig, hvordan du holder dine hænder korrekt, når du forbereder og leverer et direkte hit. I startpositionen skal hånden være tæt på ansigtet (boksning) eller ved bæltet (karate). Ret det derefter med en skarp bevægelse og før din knytnæve fremad. Desuden skal hånden kastes afslappet og kun i sidste øjeblik knyttes knytnæven. Så bliver slaget stærkt og bidende. Sørg for, at den er trukket helt ud i slutpositionen.

Trin 2

Øv dig i at ramme luften. Når du har leveret dette element under vejledning af en instruktør, skal du øve det. Til at begynde med er en efterligning af et luftangreb egnet. Mange mennesker ved det ikke, men dette er en meget effektiv måde at øve på. Lav 100 slag inden din hovedtræning som en opvarmning. Du vil varme op og øve din direkte slagteknik på samme tid.

Trin 3

Slå posen. Efter kort tid skal du inkludere at slå posen eller posen i din generelle forberedelse. Slå ikke for hårdt i starten, arbejd på teknikken. Vigtigst er det at minimere skader, når du håndterer posen. Giv et skarpt, lige slag og hold din knytnæve et par millimeter fra målets overflade. Derefter ramte bolden og rørte næsten ikke pæren. Forøg gradvist styrken og hastigheden af det direkte slag.

Trin 4

Træn med en partner. Efter at have øvet teknikken og fyldt næverne på pæren, kan du arbejde på slaghastigheden og den samlede udholdenhed. Du har brug for en person mere til dette. Bed træneren om at holde makiwara i begge hænder. Lever skarpe, lige slag til hver makiwara. Gør det hele i bevægelse. Først bevæger fjenden sig mod dig, og derefter dig mod fjenden. Øv dette element i hver træning.

Trin 5

Anvend alle de færdigheder, du har lært i sparring. Forstærk nu det rette slag i en reel konfrontation med en partner eller modstander i en konkurrence. Forband dine hænder godt og tag bokse eller hånd-til-hånd handsker. Giv direkte slående slag til den tilbagetrækende og nærmende fjende på samme måde som du gjorde med makiwarerne.

Anbefalede: