Sådan Placeres En Blok

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Blok
Sådan Placeres En Blok

Video: Sådan Placeres En Blok

Video: Sådan Placeres En Blok
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Marts
Anonim

En blok i volleyball er en teknisk defensiv teknik, hvor stien til en bold, der flyver efter en modstanders serv eller efter et angribende slag, er blokeret. Lad os overveje blokudførelsesteknikken.

Sådan placeres en blok
Sådan placeres en blok

Instruktioner

Trin 1

I de fleste tilfælde udføres blokken efter flytningen. Spilleren står vendt og tæt på nettet. Spillerens ben er bøjet i knæene og er skulderbredde fra hinanden og på samme niveau, og fødderne er parallelle med hinanden. Armene skal være bøjet ved albuerne, hænderne skal være foran brystet. Spilleren / spillerne med bolden flyttes til det forventede mødested på forskellige måder afhængigt af afstanden. De bevæger sig i en afstand på mindre end 2 meter i spring, fra 2 til 3 meter - ved et yderligere trin og fra 3 meter - ved at løbe og derefter dreje for at se mod nettet.

Trin 2

Bounce. Under springet er armene de første til at handle og derefter benene. Spilleren løfter sig fra gulvet og bringer armene over nettet, så de forbliver bøjede ved albuerne. Underarmene får en svag hældning i forhold til gitteret, og fingrene på dette tidspunkt er optimalt spændte og fra hinanden er håndfladerne parallelle med gitteret. Ved blokering ved netkanten og ved blokering ved overførsel drejes håndfladen nærmest netens ende i en svag vinkel. Når bolden nærmer sig, strækker albuerne sig fremad og derefter tilbage. Samtidig er håndledsbøjningerne bøjet, og fingrene bevæger sig fremad og nedad. Ved at slå bolden flytter hænderne bolden ned til modstanderens side, hvorefter spilleren retter hænderne og lander.

Anbefalede: