Hvordan Man Gør Et Hit Hårdere

Hvordan Man Gør Et Hit Hårdere
Hvordan Man Gør Et Hit Hårdere

Video: Hvordan Man Gør Et Hit Hårdere

Video: Hvordan Man Gør Et Hit Hårdere
Video: КАК: НАУЧИТЬСЯ ЛУННОЙ ХОДУ ЗА 5 МИНУТ! 3 ЛЕГКИХ ШАГА! 2024, April
Anonim

De fantastiske øjeblikke, når et slag bestemmer løbet af en kamp, efterlader ofte spørgsmål om måden at udvikle slagets kraft på. Selvfølgelig vil klasser med en god mester ikke kun kunne finde svar på spørgsmål af interesse, men også samtidig finpudse slaget for at bringe det i anstændig form. Hvis vi nærmer os dette emne fra et videnskabeligt synspunkt, vil procesens mekanik være i stand til fuldt ud at afsløre dets essens.

Hvordan man gør et hit hårdere
Hvordan man gør et hit hårdere

Det er værd at huske, at inerti, som består i at opretholde et objekts hastighed, giver dig mulighed for intelligent at bruge din vægt sammen med slaghastigheden. Jo højere hastighed og vægt, desto mere håndgribeligt og effektivt bliver slaget. Dette er dog ikke nok fuldt ud. Det er her retningsvektorer kommer i spil, som gør det muligt at slå et slag strengt i en bestemt vinkel, og afhængigt af dette vil resultatet være meget indlysende. Dette bliver begrundelsen for de øjeblikke, hvor et nøjagtigt afleveret slag helt slår fjenden ud, og kampen kan betragtes som afsluttet.

Billede
Billede

Den tid, det tager for stødmomentet, påvirker også dets styrke. Det kan synes, at det i dette tilfælde er værd at ty til inerti, have en god sving, inden du rammer, men dette fører ikke nødvendigvis til det forventede resultat. Energiforbruget giver dig ikke mulighed for fuldt ud at investere kraften i slaget. Alt dette vedrører udelukkende den fysiske side.

Men kampsport inkluderer et så interessant øjeblik som arbejde med intern energi, som kaldes forskelligt for hver nation. Den hyppigst nævnte sætning er "qi energi". Det er her, det er nødvendigt med oplevelsen af at arbejde på det niveau af åndelig perfektion. Det er værd at huske Bruce Lee's slag, da afstanden til målet kun var et par millimeter. Koncentration og koncentration af energi bidrager bare til dens målrettede frigivelse, hvilket afspejles fuldt ud i påvirkningen.

Anbefalede: