Hvordan Man Hurtigt Gør Dine Ben Slankere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Gør Dine Ben Slankere
Hvordan Man Hurtigt Gør Dine Ben Slankere

Video: Hvordan Man Hurtigt Gør Dine Ben Slankere

Video: Hvordan Man Hurtigt Gør Dine Ben Slankere
Video: 3-Minute Workout Before Sleep to Slim Down Your Legs 2024, April
Anonim

Med fremkomsten af mini-nederdele har kvinder forsøgt at gøre deres ben slankere. At gå er ekstremt gavnligt, men desværre vil det ikke redde dig fra cellulite og løse muskler. For at have korte shorts om sommeren og ikke tøve med at dukke op på stranden i en bikini, skal du regelmæssigt lave enkle, men effektive øvelser.

Hvordan man hurtigt gør dine ben slankere
Hvordan man hurtigt gør dine ben slankere

Instruktioner

Trin 1

Stræk dine hamstrings hver nat for at gøre dine kalve mindre omfangsrige. Alternativ strækning med at gå på tæerne. Så kan du ikke kun gøre dine ben slankere, men også få en smuk lettelse.

Trin 2

Undgå at bruge elevatoren om dagen, og foretrækker trappen. Generelt gå op ad hældningen så meget som muligt.

Trin 3

Squat når det er muligt. Den gode ting ved denne øvelse er, at den kan gøres både hjemme og i pauser på arbejdspladsen. Spred dine ben så brede som muligt, vend dine fødder til siderne. Hold ryggen lige, sænk dig ned i plié og hængende nedenunder i et par sekunder. Forlæng dine knæ langsomt, når du inhalerer. Takket være daglige squats kan du få slankere ben om en uge.

Trin 4

For dem med stillesiddende job vil følgende øvelse være meget nyttigt. Så snart du føler, at dine muskler er følelsesløse, skal du stå op, bringe dine ben sammen og rulle fra hæl til tå i et minut. Denne øvelse hjælper ikke kun med at stramme benmusklerne, men forhindrer også åreknuder.

Trin 5

Lær at hoppe reb. Denne enkle handling, selvom du bruger 10 minutter om dagen til det, vil bringe dig tættere på det ønskede benideal og hæve kroppens generelle tone.

Trin 6

Udfør brede sidefejninger med lige knæ flere gange om dagen. En lignende øvelse kan udføres både i lodret stilling, hviler din hånd på en væg for at få balance og ligger på din side og læner dig på din albue.

Trin 7

De indre benmuskler er de sværeste at stramme. For at finde ud af dette humørfyldte område skal du ligge på din side med overbenet bøjet ved knæet og placere det foran underbenet. Løft dit underben fra gulvet og sving det let i 90 sekunder. Jo flere små gynger du laver i en given periode, jo mere bliver musklerne i det indre lår spændte.

Trin 8

Sid på gulvet med knæene bøjet vinkelret. Bring dine fødder sammen, og læg albuerne i begge hænder mellem knæene. Når du ånder ud, skal du begynde at presse med albuerne på indersiden af dine knæ med kraft og modstå med al din styrke med dine ben. Denne øvelse giver dig mulighed for hurtigt at stramme dine benmuskler indefra.

Trin 9

En meget enkel og velkendt øvelses "cykel". Først kan det gøres ved at tage "birk" -posen. Når musklerne styrkes, skal du holde dine fødder tættere på gulvet. Dette vil ikke kun engagere dine hofter, men også dine gluten.

Trin 10

Når du udfører dette kompleks hver dag i 20-30 minutter, får du formede ben om en uge.

Anbefalede: