Fuld Hofter: Hvordan Man Gør Dine Ben Slankere

Indholdsfortegnelse:

Fuld Hofter: Hvordan Man Gør Dine Ben Slankere
Fuld Hofter: Hvordan Man Gør Dine Ben Slankere
Anonim

Fuld hofter er måske den mest almindelige fejl, som kvinder finder i sig selv. Hatefulde "ridebukser" eller "ører" på ydersiden af lårene forsvinder ikke på trods af strenge diæter. Det er ikke overraskende, fordi dette sted af den kvindelige krop af natur selv er beregnet til at gemme energireserver til en regnvejrsdag. Og det faktum, at kroppen altid foretager reserver i form af fedtvæv, er bare en irriterende detalje. Men selv fra dette sted kan fedt køres væk, det vigtigste er ikke at skynde sig og handle efter planen.

Fuld hofter: hvordan man gør dine ben slankere
Fuld hofter: hvordan man gør dine ben slankere

Instruktioner

Trin 1

For at udtørre musklerne i lårene har du brug for langvarig træning med lav intensitet. Sammenlign benene på sprintere og maratonløbere, så bemærker du straks forskellen. For at dine hofter skal være slanke, skal du bevæge dig meget. Fjern vægtede squats, ellers bliver dine lår endnu større.

Trin 2

Glem eksistensen af elevatorer. Der er ingen bedre måde at stramme lårene på end at gå op ad trapper. Hvis du bor i et privat hjem, skal du finde en passende trappe i nærheden. Hver dag skal du klatre mindst 10 etager og ned. Måske første gang du klatrer op til tiende etage og omarrangerer dine ben med dine hænder. Træk vejret og gå ned. Gradvist vil du være i stand til at opfange dit tempo. Sammen med stigningen i hastighed forsvinder det hadede fedt på lårene.

Trin 3

Lig på din mave med armene foldet under brystet og løft let overkroppen let. Skift langsomt og hæv dine lige ben så højt som muligt. Du skal føle spændinger over hele din ryg, fra dine kalve til dine gluten. Lav så mange reps som du kan.

Trin 4

Lig på din højre side, den øverste del af kroppen er hævet, støtte på albuen med samme navn. Løft dit lige venstre ben op så højt som muligt. Sænk det derefter ned, men rør ikke ved det andet ben. Du skal svinge dit lige ben langsomt, indtil du bliver træt. Rul derefter over til den anden side og skift ben.

Trin 5

Kom på alle fire. Læn dig på dine knæ og hænder. Hold ryggen lige. Løft dit bøjede knæ i en ret vinkel i forhold til din krop. Ret dit ben øverst, hold to tællinger, og vend hele bevægelsen. Udfør det maksimale antal løft med et ben, og skift derefter ben. Bemærk, at du ikke kan udføre denne øvelse skiftevis dine ben på hver lift. Du skal opnå absolut muskeltræthed i det ene ben og først derefter begynde at træne den anden hofte.

Trin 6

Hvis du planlægger at bruge en motionscykel til at tørre lårene, skal du ikke bruge en høj intensitet. Kun langvarigt monotont arbejde på det laveste modstandsniveau hjælper med at slippe af med overskydende volumen i hofterne.

Anbefalede: