Sådan Gør Du Dine Ben Perfekte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Ben Perfekte
Sådan Gør Du Dine Ben Perfekte

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Perfekte

Video: Den perfekte, sprøde and - sådan gør du 2022, December
Anonim

Perfekte ben er en drøm, der ikke lader nogen kvinde være alene. Det er selvfølgelig på kvindelige smukke ben, som mænd i første omgang er opmærksomme på. Og de ser på brystet, nakken, øjnene, smiler sidst. Hver kvinde har brug for at vide, hvordan man gør hendes ben virkelig perfekte, smukke og slanke på få uger.

Sådan gør du dine ben perfekte
Sådan gør du dine ben perfekte

Instruktioner

Trin 1

Kun 5 øvelser hjælper med at få perfekte ben. De kan udføres både om morgenen og om aftenen og endda under morgenkørslen. Hvad der er vigtigt er, at du skal give dine fødder mindst 4 dage om ugen. Du skal starte med 10 gentagelser af hver type øvelse og derefter gradvist øge antallet af gentagelser op til 30 gange. Nu om øvelserne:

Trin 2

Du er nødt til at sprede dine ben så bredt som muligt, og med dine knæ så bredt som muligt til siderne, begynde at udføre langsomme kneb. Det er ikke værd at hæve for meget, det er nok at udføre en squat til midten. Det vigtigste er at stoppe i bunden af ​​øvelsen, og når du tæller nøjagtigt til 5, langsomt begynder at klatre op. Denne øvelse giver dine balder og yderben en god form.

Trin 3

Sæt dine fødder sammen, læg dine hænder på dit bælte, sæt tæerne på en støtte, der ligger på gulvet. Derefter sænkes langsomt op og ned, indtil der er en brændende fornemmelse i kalvene.

Trin 4

Med denne øvelse er balderne og bagsiden af ​​benene veludviklede. Vi sætter kroppen på føddernes skulderbredde, lægger hænderne på bæltet og begynder at løfte benet tilbage. Det er nødvendigt at måle ved slutpunktet, derefter tælle til 3, langsomt bringe benet tilbage til dets oprindelige position. Først skal du udføre denne øvelse med det ene ben og derefter med det andet.

Trin 5

Du skal lægge dine fødder i skulderbredde fra hinanden, men bøj nu dit ben ved knæleddet og hæv det, så det presses mod din mave. Bøj dig ikke, da din ryg skal være lige! Denne øvelse giver perfekt form til absolut alle benmuskler og påvirker mavemusklerne og befri dem for unødvendigt fedt.

Trin 6

Du er nødt til at komme ind i en sumobrydder. Og for at begynde at udføre de samme bevægelser som de er - ikke hurtigt, behøver du ikke ændre hele kroppens position. Du skal bare rive gulvet af det første og derefter det andet ben. Jo højere benet stiger, desto bedre bliver resultatet. Denne øvelse er gavnlig for musklerne i lårene og de indre muskler i benene.

Trin 7

Dette sæt øvelser hjælper med at styrke musklerne og giver dem den ønskede form. Hvis der er behov for at tabe sig i benene, er det bedre at supplere disse træningsprogrammer med kardioøvelser (såsom aerobic eller dans) - dette vil i høj grad fremskynde processen med at forbrænde fedt. Cardio træning skal udføres mindst 3 gange om ugen i 30 minutter.

Populær af emne.