Sådan Får Du En God Strækning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En God Strækning
Sådan Får Du En God Strækning

Video: Sådan Får Du En God Strækning

Video: Sådan får du stærke stolper uden at støbe dem fast 2022, December
Anonim

En fleksibel krop giver en person mulighed for at opnå bedre resultater i livet. Dette gælder også evnen til at være adræt på det fysiske niveau og evnen til at være fleksibel til forskellige livssituationer på det mentale niveau. En person, hvis plast er som vand, føler sig sund og fuld af vitalitet.

Sådan får du en god strækning
Sådan får du en god strækning

Instruktioner

Trin 1

Du kan strække dig hjemme og i gymnastiksalen med en instruktør. Hvis din viden om stretching er minimal, og du vil have god stretching, skal du starte med at finde en god instruktør. Instruktøren vil lære dig det vigtigste, hvilket næsten er umuligt at forstå ved at strække dig selv. Han vil lære dig at føle de øjeblikke, hvor du skal strække, på trods af smerter, og når du skal stoppe, for at opretholde integriteten af ​​ledbåndene og evnen til at bevæge sig.

Trin 2

Stræk aldrig uden at varme dine muskler op. Kun professionelle har råd til sådan ekstravagance. Magre, uforberedte ledbånd og muskler kan let blive skadet. Og opsving kan koste dig en lang og smertefuld ventetid. De, der har praktiseret i lang tid, føler kroppens reaktion.

Trin 3

Opvarmningen er nødvendig som normalt, som før andre aktiviteter (fitness, dans, aerobic, tai-bo). Varigheden skal være 10-15 minutter. Foretag aktive bevægelser - spring, løb, sving armene fra skuldrene, fra albuerne, lav et "twist". Start ikke for brat, gradvist øg din styrke og tempo. Du skal føle dine muskler varme op.

Trin 4

Selvom du finder dig selv en begynder blandt dem, der sidder på splittelsen uden problemer, skal du fortsætte med at strække. At se på andre hjælper dig med at forstå, hvad du skal sigte mod, og strækningen vil gå hurtigere. Og der er ingen grænse for perfektion.

Trin 5

Ret dit indre blik mod den del af din krop, du trækker, mens du strækker. Slap af, giv din krop ret til at bevæge sig, uanset hvor den går. Enhver spænding (selv mental) hæmmer denne bevægelse. Slap derfor af alt, selv hjernen og ansigtsmusklerne.

Trin 6

Når du udånder, kan kroppen bevæge sig et par centimeter eller millimeter. Klem ikke det umulige ud af din krop, bare prøv at bevæge dig mindst en millimeter længere hver gang. Men hvis det ikke virker, skal du ikke lægge pres på kroppen: den har også forskellige tilstande.

Trin 7

Træn regelmæssigt. Kun i dette tilfælde vil din strækning være tættere på den ønskede. Men hvis du har en god strækning, er det meget muligt at gendanne det efter en pause.

Trin 8

Efter træning med en instruktør kan du strække dig hjemme. For at gøre dette skal du vælge en rolig, "stretching" musik. Indstil strækning, slip alle tanker. Lad krop og musik guide dig.

Populær af emne.