Varm Op Inden Strækning

Indholdsfortegnelse:

Varm Op Inden Strækning
Varm Op Inden Strækning

Video: Varm Op Inden Strækning

Video: Varm Op Inden Strækning
Video: 5 MINUTTERS OPVARMNING INDEN HJEMMETRÆNING ⎮ Opvarmningsprogram til hele kroppen 2024, Kan
Anonim

Som med enhver træning skal du varme dig op inden du strækker dig for at undgå at strække dine muskler eller beskadige dine led. Det er vigtigt at varme dine muskler op og forberede dem til din træning. Således vil du ikke kun eliminere sandsynligheden for skade, men også forbedre resultatet og effektiviteten af din træning.

Instruktioner

Trin 1

Kører i 7 minutter. Det skal være i et moderat tempo og nødvendigt for at varme musklerne op. Jogging bør ikke være tung og smertefuld, fordi det kun er nødvendigt at træne alle muskelgrupper.

Billede
Billede

Trin 2

Fold 1. Sid på gulvet, spred dine ben så bredt som muligt, stræk dig til det ene ben, fremad, til det andet ben. Gør 15 bøjninger i hver retning, sænk derefter ned til højre ben, hold i 10 sekunder, derefter til venstre og derefter i midten.

Billede
Billede

Trin 3

Krøll 2. Sæt dig på gulvet, bring dine ben sammen, række ud med dine hænder til tæerne, gør 20 bøjninger, sænk dig derefter så lavt som muligt og hold i 10 sekunder.

Billede
Billede

Trin 4

Halv dråbe. Lunge, sænk knæet på bagbenet til gulvet, træk derefter foden mod skinkerne, gør det samme med det andet ben.

Billede
Billede

Trin 5

Sommerfugl. Sid på gulvet, forbind dine fødder, træk dem så tæt på dig som muligt, skub nu dine knæ ned, hvis dine knæ er på gulvet, stræk derefter din krop fremad.

Billede
Billede

Trin 6

Pistol. Sid på gulvet, stræk dine ben fremad, vend det ene ben tilbage, stræk så lavt som muligt til tåen, skift ben, gør det samme.

Billede
Billede

Trin 7

Machi. Stræk dit ben, sving 10 fremad med det ene ben, derefter det andet. Gyngen skal være skarp, lige tilbage, armene skal strækkes ud til siderne.

Billede
Billede

Trin 8

Den forberedende fase er slut, nu kan du begynde at strække direkte.

Anbefalede: