Sådan Får Du Den Perfekte Strækning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Den Perfekte Strækning
Sådan Får Du Den Perfekte Strækning

Video: Sådan Får Du Den Perfekte Strækning

Video: Sådan Får Du Den Perfekte Strækning
Video: Video 3: Hvordan skaber man en god kontakt til hestens mund og styrker dens svagheder - dansk 2024, April
Anonim

Kropsfleksibilitet giver dig mulighed for at lave mange øvelser, men det kan kun opnås, hvis musklerne er godt strakte. Du kan forbedre deres tilstand og strække muskelfibre, hvis du følger et par regler.

Sådan får du den perfekte strækning
Sådan får du den perfekte strækning

Instruktioner

Trin 1

Træning Daglig muskelstrækning er en lang proces, hvor muskelfibre gradvist udvides. Det tager kroppen noget tid at huske muskeltætheden. Brug mindst 20 minutter hver dag, og din krop begynder gradvist at reagere på dig med større fleksibilitet.

Trin 2

Opvarmning Før du starter et sæt, skal du sørge for at lave et par øvelser for at varme dine muskler op. De hjælper med at forbedre blodcirkulationen og blodgennemstrømningen til musklerne. Lav gynger med dine hænder, bøjninger og andre tilsyneladende banale elementer. De hjælper dig med ikke at blive såret og effektivt udføre yderligere opgaver.

Trin 3

Lav statiske øvelser. Det er statisk strækning, der giver det største og hurtigste resultat. De består i det faktum, at du tager en bestemt position, hvor du føler en stærk muskelstrækning. Når du gør det, slapper du af, og de strakte muskler fortsætter med at skubbe fremad og overfører al spændingen fra resten af kroppen til dem. Statiske øvelser er gode med en assistent, der forsigtigt øger strækningen.

Trin 4

Stop, når smertefulde fornemmelser. Smerter under træning er et dårligt tegn og betyder ikke, at musklerne arbejder. Reducer mængden af strækning, eller stop med at gøre øvelsen helt, hvis det føles smertefuldt. Fortsat stramning kan medføre alvorlig personskade.

Trin 5

Øv yoga eller pilates. Disse to typer fitness er rettet mod at strække musklerne og slippe af med den negative energi, der hindrer din bevægelse. På den positive side overvåges undervisningen af fagfolk. De vil forhindre personskade, hvis øvelserne udføres forkert og hjælper med at identificere de områder, der har mest brug for opmærksomhed.

Anbefalede: