Sådan Træner Du Strækning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Strækning
Sådan Træner Du Strækning

Video: Sådan Træner Du Strækning

Video: Sådan Træner Du Strækning
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, Kan
Anonim

Hele dagen sidder du på kontoret, og al fysisk aktivitet kommer til at gå til kaffemaskinen. Chancerne er, at du allerede har en række led- og muskelproblemer. Når alt kommer til alt fører en sådan ubehagelig statisk position af kroppen til, at musklerne trækker sig sammen, mister elasticitet og leddene mister fleksibilitet. Som et resultat forringes kropsholdning, blodcirkulationen forringes, og neuralgiske smerter opstår. At lave strækøvelser hjælper dig med at forhindre, at alle disse problemer opstår.

Sådan træner du strækning
Sådan træner du strækning

Er det nødvendigt

  • - håndklæde
  • - gymnastikmåtte.

Instruktioner

Trin 1

Stå lige op. Træk rectus muskler så langt bag din ryg som muligt. Albuerne skal være lidt under skulderleddet. For at komplicere øvelsen kan du stå i en døråbning og læne dig lidt fremad og bøje albuerne 90 grader.

Denne øvelse er meget nyttig for dem, der tilbringer hele dagen ved computeren.

Trin 2

Stræk din højre hånd fremad, og med din venstre tryk let ned på albuen. Sænk skuldrene så lavt som muligt, hvilket gør strækningen mere intens.

Trin 3

Læg på din højre side. Bøj dit højre ben ved knæet. Bøj den venstre for at opretholde balance. Tag din højre ankel med din venstre hånd og træk din hæl mod din bagdel. Sørg for, at torsoen opretholder sin position.

Trin 4

Kom på alle fire. Spred dine arme og ben fra hinanden på skulderbredde. Sænk din bagdel til dine hæle uden at flytte dine håndflader. Stræk derefter dine arme så langt som muligt.

Denne øvelse fungerer godt mod akutte rygsmerter.

Trin 5

Tag dit højre ben på tværs og tilbage. Vip kroppen til venstre. Forlæng din højre hånd over dit hoved til venstre. Flyt dine hofter til den modsatte side.

Gentag for den anden side.

Trin 6

Læg på ryggen. Bøj dine ben ved knæene og læg dem på gulvet. Læg et håndklæde på foden af dit højre ben og træk låret mod din torso. Bøj nu begge knæ på samme tid.

Øvelsen er meget velegnet til dem, der sidder meget på arbejde.

Trin 7

Der er visse regler for strækning: - Det er bedre for begyndere at udføre statisk strækning. Med denne type strækning er det nødvendigt at fastsætte den position, hvor den maksimale spænding opstår i 15-20 sekunder. Og vend derefter langsomt tilbage til startpositionen.

- stræk aldrig uopvarmede muskler. Inden du laver strækøvelser, skal du køre let eller springe reb.

- ryk ikke strækninger. Dette øger risikoen for personskade.

- frys ikke i strækning i lang tid. For lang fiksering af de strakte muskler fører til et fald i muskeltonen.

- overanstreng dig ikke selv. Musklerne, der strækkes, skal føle en svag brændende fornemmelse, men ikke smerte. Stop med at træne straks, hvis du oplever ledsmerter.

Anbefalede: