Sådan Får Du Den Perfekte Abs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Den Perfekte Abs
Sådan Får Du Den Perfekte Abs

Video: Sådan Får Du Den Perfekte Abs

Video: Sådan Får Du Den Perfekte Abs
Video: The Best Science-Based Plan To Get Six Pack Abs (3 Simple Steps) 2024, Kan
Anonim

En smuk tonet figur er utænkelig uden en flad mave med fremtrædende muskler. For at opnå gode resultater i kampen for den perfekte mave har du brug for viljestyrke, stort ønske og en integreret tilgang.

Sådan får du den perfekte abs
Sådan får du den perfekte abs

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beslutte dig for det program, du skal lave. De tre ingredienser til en god abs er kost, aerob træning og styrketræning. Opret din egen menu for hver dag, uge og måned. Overhold moderering i mad, begræns forbruget af slik, bagværk. Reducer antallet af portioner, men prøv at spise lidt hver 3. til 4. time. Udskift grøn te til kaffe og drik mindst 1,5 liter vand om dagen. Undgå at spise 1 til 2 timer før og 30 minutter efter din træning.

Trin 2

Vælg et tidspunkt og sted for fysisk aktivitet. For de bedste resultater, skal du træne mindst 5 dage om ugen. Sæt realistiske deadlines for dig selv. Selvfølgelig afhænger meget af din oprindelige form. Under alle omstændigheder vil du dog se den første effekt af træning tidligst inden 1-2 måneder.

Trin 3

Lav et sæt øvelser til dig selv og studer det. Ideelt set er det bedst at tilmelde dig et motionscenter eller starte klasser med en personlig træner. Men hvis dette ikke er muligt, kan træningen organiseres hjemme alene. Det vigtigste er at disciplinere dig selv, så hjemmeøvelser bliver din gode vane.

Trin 4

Start din træning med en opvarmning, varm dine muskler op med spring- og strækøvelser. Husk, at du skal træne alle pressens muskelgrupper. Træn din underliv ved at hæve dine ben. Lav f.eks. Øvelser som "cykel", "saks". For de øvre mavemuskler skal du samle klassiske elevatorer. For de skrå muskler i maven skal du udføre løft med forskellige vendinger.

Trin 5

Foretag hver øvelse, indtil du føler dig træt, og gør derefter 3 til 4 flere bevægelser. Gentag hele komplekset 2-3 gange. I slutningen af din træning skal du sørge for at lave nogle strækøvelser.

Anbefalede: