Hvordan Man Laver Den Perfekte Abs

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Den Perfekte Abs
Hvordan Man Laver Den Perfekte Abs

Video: Hvordan Man Laver Den Perfekte Abs

Video: Hvordan Man Laver Den Perfekte Abs
Video: The PERFECT Abs Workout (Sets and Reps Included) 2024, Kan
Anonim

Hver pige drømmer om en perfekt figur, inklusive en smuk øm mave. Unge piger uden for meget stress og på kort tid vil trimme taljen. Og hvis en kvinde allerede har født en baby (eller to), og fedtfoldene har gjort en flad mave usynlig, hvordan kan hun så gøre abs terninger perfekte? Hvilke enkle øvelser er egnede til dette?

Hvordan man laver den perfekte abs
Hvordan man laver den perfekte abs

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom med det samme: alle maveøvelser er ens for alle, selvom du er efter fødsel, og det er meget vanskeligt at gendanne din gamle talje. Men! Du kan også oprette en mere raffineret figur, omend forskellig, men øm og elastisk. Og uanset hvor gammel du er - alder betyder ikke noget!

Trin 2

Så hvilke øvelser er de rigtige for dig? Ingen grund til at genopfinde hjulet - en række grundlæggende ab-øvelser har længe været brugt i forskellige sportsgrene, især bodybuilding.

Trin 3

Til at begynde med anbefales det at lave en kort opvarmning eller en kort løb (jogging er ikke nødvendigt), så musklerne opvarmes og er i fuld beredskab.

Trin 4

Først er det bedst at lave masseøvelser med en lille belastning og med et stort antal tilgange (12 - 15 gentagelser til 4 tilgange). Torshøjderne bruges til de øvre mavemuskler, og benhøjningerne bruges til de nederste (belastning er valgfri). Vær ikke opmærksom på det faktum, at foldene først ikke forsvinder, og muskelmassen bliver større - med hjælp forsvinder fedt på kort tid. Øvelser uden meget stress hjælper med at lave en særlig bænk til pressen. Som en belastning kan du bruge en disk fra en bar, der vejer mindre end 2 kg.

Trin 5

Vægt træning:

- Liggende på en bænk, løft din torso og stræk dig med dine hænder til bøjede knæ - 4 øvelser 15 gange

- Løft dine ben op i samme position - 4 øvelser 20 gange.

- Stående, med håndvægte (2-3 kg.), Gør bøjninger til siderne - 4 øvelser, 12 bøjninger i hver retning. Denne øvelse virker på de laterale mavemuskler.

Trin 6

Hjælpeklasser:

- Liggende på en bænk, løft din torso, når dine bøjede knæ med dine hænder - 4 øvelser 30 gange hver.

- Langsomt ben hæver 4 øvelser 30 gange.

- Med hensyn til massen skal du bare tage 5 kg håndvægte. - 4 øvelser, 30 bøjninger i hver retning.

Trin 7

Udfør den første træningsmåned for vægt 2 gange om ugen, for lindring - 1 gang. Den anden måned er omvendt: 2 lektioner om ugen for lettelse og 1 for vægt. Hvis et sådant system synes kompliceret for dig, kan du øve efter eget skøn, men mindst tre gange om ugen.

Trin 8

Skynd dig ikke med det samme for at få positive resultater, du skal stædigt gå mod målet, og om halvanden måned bliver din talje bare perfekt! Tro mig, mange kvinder er faldet 30 kg! Og rolig, din mavemuskler vil aldrig se ud som "rædslen" af maskuline "skønheder", der sluger piller med håndfulde. Ved at udføre enkle øvelser opnår du fremragende fysisk form og meget feminine og elastiske linjer.

Anbefalede: