Hvordan Man Laver "solen" På Den Vandrette Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver "solen" På Den Vandrette Bjælke
Hvordan Man Laver "solen" På Den Vandrette Bjælke

Video: Hvordan Man Laver "solen" På Den Vandrette Bjælke

Video: MINECRAFT, MEN SOLEN BRÆNDER!! - Dansk Minecraft 2022, December
Anonim

Det populære "sol" trick, udført på en vandret bjælke, kræver god koordination og stærke hænder. Hvis du gerne vil overraske din kæreste eller venner med noget, er dette en fantastisk måde at demonstrere din styrke og smidighed på.

Hvordan man gør
Hvordan man gør

Er det nødvendigt

  • - sikkerhedsstropper (for begyndere)
  • - mangel på frygt
  • - udholdenhed.

Instruktioner

Trin 1

Før du går videre til at udføre tricket, skal du lære, hvordan man laver en håndstand, i det mindste nær en væg. Jo mere tid du kan stå på dine hænder, jo bedre. Ca. 3-4 minutter er nok. Det tilrådes også at først lære at lave push-ups på dine hænder, øve med en ekspander og håndvægte og udføre andre styrkeøvelser for at udvikle musklerne i dine arme. For at udvikle et stærkt greb skal du også træne dig selv i at hænge på den vandrette bjælke i lang tid.

Trin 2

I den indledende fase, hvis du lærer at gøre "solen" på gården vandret bjælke og ikke i gymnastiksalen, skal du bruge stropper. Du skal sy dem selv, da de pålideligt skal sikre dig mod at falde fra den vandrette bjælke til jorden. Til syning af stropper er et bugseringstov, stropper fra en gammel rygsæk / dokumentmappe eller et kimonobælte passende.

Trin 3

Hvis du beslutter dig for at købe et kabel, skal du vælge et stærkt, så det ikke strækker sig. Så tag et kabel, klipp en længde på ca. 80-85 cm fra det. Derefter skal du gå til den vandrette bjælke og prøve stroppen på dig selv for at bestemme den længde, der passer dig (ca. det kan være 67-75 cm).

Trin 4

Når du har målt den ønskede længde, skal du afskære det overskydende, mens du efterlader cirka fem centimeter i reserve til syning. Sy dem nu i form af et kryds i en firkant (dvs. først skal du sy en firkant, derefter et kryds inde i den) med en stærk tråd. Sy stropperne, sørg for at kontrollere dem for styrke.

Trin 5

Så du skal lære at svinge så meget som muligt på den vandrette bjælke. Tag stropperne på og begynd at svinge, prøv at gøre det så højt som muligt. I dette tilfælde skal du ikke bøje dine arme ved skuldrene såvel som at bøje ryggen - du skal holde den lige. Du kan kun bøje dine ben i begyndelsen af ​​træningen, fordi ideelt set skal kroppen være helt oprejst.

Trin 6

Du skal bruge flid og udholdenhed. Hvis tricket ikke virker i starten, skal du prøve igen og igen. For at gøre "solen" lettere skal du begynde at svinge fra frontstoppet. Når du når en opretstående holdning under træningen, kan du blive skræmt i starten. Her skal du overvinde din frygt og forsøge (eller flere forsøg) at "rulle over" til den anden side af den vandrette bjælke.

Trin 7

Når du formår at "kaste" din krop over den vandrette bjælke, kan du lykønske dig selv: du har lavet "solen". Begræns ikke dig selv til kun en tur, gør øvelsen i serie. Jo flere episoder du kan gøre, jo bedre bliver tricket. Det tilrådes, at du træner dagligt - på denne måde opnår du hurtigt det ønskede resultat og konsoliderer det. Stop ikke der, kombiner "solen" med andre elementer udført på den vandrette bjælke.

Populær af emne.