Sådan øges Højden På Den Vandrette Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Højden På Den Vandrette Bjælke
Sådan øges Højden På Den Vandrette Bjælke

Video: Sådan øges Højden På Den Vandrette Bjælke

Video: Stribet bluse med et unikt mønster fra Vladanna, en original hat og en sort og hvid kat. 2022, December
Anonim

Du kan øge din højde på forskellige måder. Især ved hjælp af en vandret bjælke. Hvis du ikke er doven og træner regelmæssigt, venter resultatet ikke. Et sæt specielle øvelser giver dig mulighed for at blive et par centimeter højere.

Sådan øges højden på den vandrette bjælke
Sådan øges højden på den vandrette bjælke

Er det nødvendigt

  • - vandret bjælke
  • - regelmæssige klasser.

Instruktioner

Trin 1

Du skal udføre disse træningsprogrammer to gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Du kan gøre det i haven på legepladsen eller derhjemme på en vandret bar-simulator. Vågn op om morgenen, gå til den vandrette bjælke. Husk, at du skal hænge med udstrakte arme. Prøv at hænge ud i den maksimale tid. Det tilrådes, at det tager mindst 2 minutter at starte. Hop ned og hvile dig. Hop på baren igen og hæng så længe som muligt. Komplet 5 pas i alt. Tids din hængende position. Forøg det over tid.

Trin 2

Den anden øvelse svarer til den foregående. Det skal dog udføres ikke i to, men i et minut. Det vil sige, du behøver ikke at udføre denne øvelse i fuld kraft. Gør ikke 5, men 20 pass. Når dine arme er stærke, skal du øge tiden til to til tre minutter. Husk, at enten den første eller anden øvelse udføres om morgenen. Vælg en af ​​dem, og øv.

Trin 3

Tag vejret, hvile og fortsæt til næste øvelse. Udfør pull-ups. Når du kommer ned, skal du prøve at slappe af så meget som muligt og hænge i denne tilstand i 5-10 sekunder. Gentag øvelsen 4-5 gange.

Trin 4

Hængende på den vandrette bjælke, drej kroppen først til højre og derefter til venstre. Foretag mindst 30 pass i hver retning.

Trin 5

Hæng på udstrakte arme, forestil dig et pendul og prøv at simulere de svingende bevægelser på dine ben i den ene retning og i den anden. Gentag 10 gange i hver retning.

Trin 6

Drej nu dit bækken. Lav øvelserne først i den ene retning, derefter i den anden retning. Det tilrådes at foretage mindst 10 besøg.

Trin 7

Glem ikke aftengymnastik. Hop på den vandrette bjælke, og prøv at hænge ud i den maksimale tid. Gennemfør 5 pas.

Trin 8

Husk, at regelmæssig træning er meget vigtig for at opnå resultater. Over tid begynder din vækst at stige på grund af strækningen af ​​de intervertebrale skiver. Derudover styrker du musklerne i din ryg og arme og minimerer risikoen for at udvikle rygsygdomme.

Populær af emne.