Sådan Udføres øvelser På Den Vandrette Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udføres øvelser På Den Vandrette Bjælke
Sådan Udføres øvelser På Den Vandrette Bjælke

Video: Sådan Udføres øvelser På Den Vandrette Bjælke

Video: Sådan Udføres øvelser På Den Vandrette Bjælke
Video: 20 самых простых элементов на турнике 2024, April
Anonim

Øvelser på den vandrette stang hjælper med at forbedre kropsholdning, aktivere næsten alle muskler, fra underarme til bagdel. På den vandrette bjælke kan du justere belastningsgraden og træne specifikke muskler.

Sådan udføres øvelser på den vandrette bjælke
Sådan udføres øvelser på den vandrette bjælke

Instruktioner

Trin 1

Hæng på en vandret stang, bøj i ryggen, hold dine ben krydsede og bøjede ved knæene. Hold dine hænder bredere end dine skuldre, sænk dine skuldre og træk dig tilbage, træk dig op og bringer dine skulderblad sammen. Når du har nået det øverste punkt, skal du røre ved bjælken med dit nedre bryst og bringe din hage over bjælken.

Trin 2

Træk op på den foregående måde, men berør stangen øverst på liften ikke med den nederste, men med det øvre bryst og reducerer afstanden mellem hænderne til skulderbredden.

Trin 3

Hæng på stangen og stræk dine lige ben frem, hold i denne position så længe som muligt. Gentag øvelsen efter en kort pause, det hjælper dig med at opnå en smuk præget presse.

Trin 4

Træk op på begge hænder med dine håndflader vendt mod dig, bring knæene til brystet og hæng i denne position. Øvelsen træner musklerne i brystet, ryg og underliv.

Trin 5

Træk op på begge hænder, håndfladerne vender mod dig, sænk derefter den ene arm, og hold den så meget som muligt på den anden. Tag 3-4 sæt.

Trin 6

Hæng på stangen, lav et hjørne med dine ben, træk derefter op og sving dine ben over stangen. Som et resultat skal du være i samme position som når du går ud på to hænder. Denne øvelse kaldes en lift-væltning, med sin hjælp kan du pumpe abs, arm muskler og udvikle koordinering af bevægelser.

Anbefalede: