Øvelser På Den Vandrette Bjælke Til Piger

Indholdsfortegnelse:

Øvelser På Den Vandrette Bjælke Til Piger
Øvelser På Den Vandrette Bjælke Til Piger

Video: Øvelser På Den Vandrette Bjælke Til Piger

Video: Øvelser På Den Vandrette Bjælke Til Piger
Video: Fem super simple skulder stabilitets øvelser 2024, April
Anonim

En vandret bjælke er et simpelt sportsudstyr, der kan installeres selv i en almindelig bylejlighed. At trække op og hænge på en vandret bjælke er øvelser, der giver dig mulighed for at bruge hele muskelgrupper, sådanne øvelser er meget nyttige for piger.

Hjem vandret bjælke
Hjem vandret bjælke

Øvelser på den vandrette bjælke er nyttige til at opretholde en god kropsholdning og opretholde muskeltonus i armene. Også regelmæssig hængning på den vandrette stang styrker ryggen og hjælper med at forhindre mange sygdomme i rygsøjlen forbundet med dårlig kropsholdning.

Øvelser på den vandrette bjælke, der ikke kræver fysisk træning

Enkle øvelser til piger, som skal udføres mindst tre gange om ugen, vil gradvis træne dine arme, styrke dine mavemuskler og ryg og stramme brystet. Et mærkbart resultat fra træning vises ikke med det samme. For at opnå synlige resultater skal du bruge meget tid og kræfter. For at opnå den bedste effekt skal træning på den vandrette bjælke kombineres med løb og gymnastik. Men den vigtigste assistent på vej til en ideel figur er ønsket om at gå ind for sport og motivation.

For pressen

Denne enkle øvelse udføres i tre sæt. I en tilgang anbefales det at gentage øvelsen mindst otte gange og gradvist øge antallet af gentagelser.

Udgangsposition: du skal gribe den vandrette bjælke med dine hænder og holde håndfladerne skulderbredde fra hinanden. Bevægelse: lige ben skal løftes glat foran dig og sænkes. Efter tre tilgange anbefales det at holde benene hævet foran dig i et par sekunder.

Sidetryk

For at stramme de laterale mavemuskler er det nødvendigt ikke at løfte de udstrakte ben, men knæene. Knæene skal skiftes skiftevis i modsatte retninger, dvs. højre knæ skal rettes mod venstre bryst og omvendt - venstre knæ skal rettes mod højre bryst. Det er bedre at gøre det maksimale antal tilgange, for så vidt styrke er nok.

For at styrke musklerne i brystet

For at stramme brystet er det nok at udføre regelmæssige pull-ups på den vandrette stang. Pull-ups skal være glatte. Du bør begynde at træne med en tilgang om ugen og ikke gøre mere end ti pull-ups i en tilgang. Efter en uge kan antallet af tilgange øges til to. Du kan holde fast i den vandrette bjælke både med et omvendt greb og et direkte.

Til rygmuskler

De mest basale øvelser er meget gavnlige for rygmusklerne og opretholder en god kropsholdning. Hvis du bare hænger på den vandrette bjælke i flere minutter om dagen, er det nok at opretholde tonen i rygmusklerne. Det er bedre at udføre øvelsen som følger: hæng i 10-20 sekunder med en pause pr. Minut. Øvelsen skal gentages ikke mere end ti gange i træk. Fem tilgange er nok til at starte.

Anbefalede: