Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler På Den Vandrette Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler På Den Vandrette Bjælke
Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler På Den Vandrette Bjælke
Video: Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler På Den Vandrette Bjælke
Video: 3 BEDSTE ØVELSER TIL AT SMIDE FEDT OG BYGGE MUSKLER! 🔥 2023, Februar
Anonim

Det er meget muligt hurtigt at opbygge muskler på den vandrette bjælke. Til dette er der et specielt sæt øvelser. Ved at gøre dem, vil du nå dit mål på kort tid. Hovedbelastningen løfter sin egen vægt.

Hvordan man hurtigt bygger muskler på den vandrette bjælke
Hvordan man hurtigt bygger muskler på den vandrette bjælke

Instruktioner

Trin 1

Når du træner på en vandret stang, træner du musklerne i brystet, nakken, arme, ryg, triceps og biceps. Lager op med tålmodighed og udholdenhed.

Trin 2

Afhængigt af typen af ​​greb og afstanden mellem dine arme, opnår du en række øvelser, du kan udføre.

Trin 3

For at pumpe brystmuskulaturen op på den vandrette bjælke skal du tage startpositionen. Stå lige op. Hold ryggen lige. Tag fat i den vandrette bjælke med håndfladerne mod dig. Lad dine hænder være skulderbredde fra hinanden. Udfør øvelsen jævnt uden ryk. Oprethold den samme hastighed, når du sænker og løfter din krop. Udfør 10-12 pull-ups. Se din vejrtrækning: udånder, når du sænker, indånder, når du stiger. Udfør pull-ups ved minimumshastighed. Forøg gradvist antallet af tilgange, udfør 10-12 pull-ups 3-4 gange.

Trin 4

Den næste øvelse giver dig mulighed for at bygge dine skuldre på baren. Tag fat i den vandrette stang med et smalt greb. Dette maksimerer dine lats og takkede muskler. Hæng på den vandrette bjælke og tag fat i toppen af ​​bjælken. Hold den mindste afstand mellem dine hænder. Træk dig selv op, buet i ryggen. Prøv at røre ved projektilets nederste bryst. Udfør 10-15 pull-ups.

Trin 5

For at pumpe biceps på den vandrette bjælke skal du tage fat i projektilet med et omvendt greb. Hvis det er muligt, så prøv at bringe håndfladerne sammen. Bøj ryggen og hæng på lige arme. Fokuser på at bringe dine skulderblade sammen og bortføre dine skuldre, start med at trække op. Prøv at røre bunden af ​​dine brystmuskler til baren. Udfør 10-12 pull-ups i 3-4 sæt.

Trin 6

Udfør en øvelse for at pumpe ryggen op og tag fat i stangen med et medium greb. Dette vil yderligere engagere dine biceps og underarmsbøjere. Hæng på en vandret bjælke med dine ben krydsede og ryggen buet. Prøv at røre toppen af ​​brystet til baren og bringe skulderbladene sammen. Ret dine arme helt ud i bunden. Udfør 10-12 pull-ups.

Populær af emne.