Hvad Er Anokhins Viljegymnastik

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Anokhins Viljegymnastik
Hvad Er Anokhins Viljegymnastik

Video: Hvad Er Anokhins Viljegymnastik

Video: Hvad Er Anokhins Viljegymnastik
Video: СИМУЛЯТОР БОМЖА | СИМУЛЯТОР СВИДАНИЙ | СИМУЛЯТОР РОССИИ ► 1 ИГРОШЛЯПА 2024, Kan
Anonim

Viljestærk gymnastik blev oprettet i begyndelsen af det 20. århundrede af Dr. Anokhin. At være også en atlet i kombination kom Anokhin med et sæt øvelser, der udvikler muskler og giver styrke. Et særpræg ved denne gymnastik er fraværet af apparater. For at udføre øvelserne skal du bare stå foran et spejl og tænde din viljestyrke.

https://flic.kr/p/5bxkoX
https://flic.kr/p/5bxkoX

Mange fremragende atleter fra det 20. århundrede var engageret i Anokhins system. Den berømte fighter og tungvægt Samson brugte viljegymnastik, og den legendariske brigadekommandør Kotovsky trænede også i henhold til dette system. Anokhin sagde selv, at hans gymnastik ikke giver overmenneskelige evner, men tillader ham at styrke sit helbred, giver skønhed til figurens figurer og konturer. Og vigtigst af alt returnerer den den naturlige styrke, der er mistet som følge af civilisationen.

Gymnastik er baseret på viljestyrke

Da der ikke bruges skaller under træningen, styres muskelspændinger kun af viljestyrke. En person spænder uafhængigt visse muskelgrupper og efterligner at overvinde modstand. Effektiviteten af volontær gymnastik bekræftes af det faktum, at det stadig er relevant, også blandt professionelle atleter.

Regelmæssigt gør Anokhins gymnastik, atlet får magt over sine egne muskler. Det afhænger ikke af eksterne faktorer og stammer nøjagtigt de muskler, der skal anstrenges for at udføre en bestemt opgave eller fysisk arbejde. Ikke underligt, at fortidens atleter var så stolte af deres muskler: de opnåede fremragende resultater uden vægtstænger, håndvægte, proteinskakninger og andre syntetiske fødevarer.

Principperne for gymnastik Anokhin

Anokhins viljegymnastik er baseret på otte grundlæggende principper. Først og fremmest, mens du udfører øvelserne, skal du koncentrere al din opmærksomhed om den involverede muskel eller muskelgruppe. Det er nødvendigt at gøre gymnastik seriøst, eftertænksomt uden at skynde. Det er ikke værd at øge mængden af motion, det er bedre at fokusere på at få alle musklerne til at arbejde korrekt.

Anokhin gav en meget vigtig rolle for en atletes vejrtrækning. Anbefalingerne til hver øvelse beskriver tydeligt, hvordan man trækker vejret, mens man udfører denne eller den anden bevægelse. Hver bevægelse skal ledsages af den største spænding i den involverede muskel og fuldstændig afslapning af de resterende muskler. For at overvåge resultatet er du nødt til at lave gymnastik med en nøgen torso uden at forlade spejlet. Efter at have udført øvelserne, anbefalede Dr. Anokhin at tage et bad og gnide kroppen med et håndklæde.

Dr. Anokhin påpegede, at sport ikke vil give det ønskede resultat uden ordentlig ernæring. Maden skal være afbalanceret og varieret. Hovedvægten på kød bør ikke gøres: fortidens atleter spiste meget vegetabilske fødevarer og havde veludviklede muskler.

Anbefalede: