Sådan Reduceres Lydstyrken På Dine Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Lydstyrken På Dine Hænder
Sådan Reduceres Lydstyrken På Dine Hænder

Video: Sådan Reduceres Lydstyrken På Dine Hænder

Video: Sådan Reduceres Lydstyrken På Dine Hænder
Video: Kort kvinde klipning skridt for skridt! MESTERKLASSE! Fuld teknologi til korte frisurer! 2023, Juni
Anonim

Er overskydende fedt på dine hænder ikke behageligt for øjet? Hele kroppen er i en relativt anstændig form, men hvad skal man gøre med hænderne, hvordan man reducerer deres volumen? Hvis du også stiller disse spørgsmål, skal du læse artiklen nedenfor.

Sådan reduceres lydstyrken på dine hænder
Sådan reduceres lydstyrken på dine hænder

Instruktioner

Trin 1

Lav den rigtige diæt. Overskydende fedt fjernes altid på en kompleks måde - træning + diæt. Skær ned på kalorier. Flere kulhydrater om morgenen, i det mindste om aftenen. Gør frugt og grøntsager til en væsentlig del af din kost.

Trin 2

Træn med håndvægte. Køb små håndvægte - 500 g, og lav forskellige øvelser med dem. For eksempel arm svingninger langsomt og i lang tid. Du kan også udføre arm gynger uden håndvægte, du kan svinge langsommere og længere uden dem. Ud over håndvægtsvingninger gør du håndtryk, pull-ups og push-ups. I princippet vil enhver øvelse, der involverer armene, gøre. Bare gør ikke meget vægt, da du kan tilføje volumen gennem musklerne.

Trin 3

Få en massage. Massering for at reducere armene kan være mindre effektiv end øvelser med håndvægte, men det giver også noget resultat. Få nogen til at give dig en håndmassage, helst med honning.

Trin 4

Brug en opstrammende creme. Denne løsning kan også bruges sammen med tidligere løsninger. Hvis du ikke kan lide cremen, kan du bruge en løftende lotion.

Trin 5

Tag et bad efter træning. Et kontrastbruser vil være gavnligt for din hud. Du kan også tage en god vask med en vaskeklud. Dette vil også stimulere elasticiteten i hændernes hud.

Trin 6

Fedtsugning er en sidste udvej. Hvis du er for doven til at udføre øvelser, får du ingen effekt af massage og cremer, du kan ikke tåle et kontrastbrusebad, så er den eneste vej ud at kontakte en kirurg. Det er dog værd at huske, at dovenskab er en ven af fed. Og hvis du kirurgisk pumper fedt ud af dine hænder, er der intet, der forhindrer dig i at få det tilbage.

Populær af emne.