Sådan Fjernes Hængende Hud På Dine Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hængende Hud På Dine Hænder
Sådan Fjernes Hængende Hud På Dine Hænder

Video: Sådan Fjernes Hængende Hud På Dine Hænder

Video: Kun 2 apoteksprodukter hjælper med at genoprette huden efter solskoldning. 2022, November
Anonim

Alle ønsker at blive unge og smukke længere. Der er mange metoder til at holde kroppen i form og vægtstyringsprogrammer. Ofte står saggy hud i hænderne over for mennesker, der har mistet dramatisk og stærkt tabt sig på kort tid, deres hud simpelthen "havde ikke tid" til at tilpasse sig de nye proportioner. Den anden grund er alder. Hængende hud i hænderne er selvfølgelig ikke et behageligt problem, især da der som regel kun er en måde at løse det på - plastisk kirurgi.

Sådan fjernes hængende hud på dine hænder
Sådan fjernes hængende hud på dine hænder

Instruktioner

Trin 1

Du kan prøve at slippe af med let hængende hud (flabbiness) ved hjælp af motion. Push-ups, håndvægtarbejde eller andre specialværktøjer kan gendanne muskeltonen og stramme huden delvist. Træning skal udføres regelmæssigt og gradvist øge belastningen. Yngre hud er mere elastisk og lettere at tone op. Med alderen er sløvhed og hængende hud i hænderne næsten irreversibel. Det er umuligt at slippe af med dem med de sædvanlige ikke-kirurgiske metoder.

Trin 2

I kombination med fysiske øvelser kræves der desuden specielle midler til kroppen, der gør huden mere elastisk og tæt. Gnidning, bade med olier anbefales for at hjælpe huden med at slippe af med bump og blive mere elastisk. Kontrastbrusere og douches styrker også huden. Massage forbedrer blodcirkulationen og kan hjælpe med at tone huden til en vis grad. Men du skal ikke stole på et hurtigt og perfekt resultat.

Trin 3

I alvorlige tilfælde skal du kontakte en plastikkirurg for en brachioplastik. Dette er en operationel korrektionsmetode. Under operationen fjernes overskydende hængende hud (eller simpelthen afskæres). Grundlæggende er operationen planlagt, når der ikke planlægges yderligere vægttab i den fremtidige periode. Der foretages et snit fra armhulen til albuen på indersiden af ​​armoverfladen. Endvidere udskæres alt overskydende fedt og hud. Efter en sådan operation forbliver spor, selvom arene med tiden bliver svagere. Den postoperative restitutionsperiode er relativt kort. Stingene fjernes efter to uger, kompressionsundertøjet bæres i en måned, efter halvanden til to måneder er fysisk aktivitet og sport allerede tilladt. Brachioplastik har en række kontraindikationer: kræft, diabetes mellitus, fedme, hjerte-kar-sygdomme, luftvejssygdomme og overdreven svedtendens.

Populær af emne.