Sådan Fjernes Fedt På Dine Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt På Dine Hænder
Sådan Fjernes Fedt På Dine Hænder

Video: Sådan Fjernes Fedt På Dine Hænder

Video: Sådan Fjernes Fedt På Dine Hænder
Video: лучший торт ЭСКИМО на ПРАЗДНИК ! Заварной КРЕМ на сгущённом молоке! НЕРЕАЛЬНО ВКУСНЫЙ торт ЭСКИМО! 2023, December
Anonim

I jagten på skønhed har menneskeheden været på diæter i årevis og forsvinder på kontorerne for kosmetologer og fitnesscentre. Uanset hvor hårdt du prøver, er der dog altid en lille ting, der forhindrer perfektion. Fedt på dine hænder er en af de mest ubehagelige og vanskelige at fjerne sådanne små ting.

Armens muskler er tonet - det er smukt
Armens muskler er tonet - det er smukt

Er det nødvendigt

  • håndvægte
  • mudderindpakning
  • kalorieoptælling

Instruktioner

Trin 1

Der er mange effektive metoder til at håndtere uvenligt kropsfedt. Til den mest radikale og utålmodige - kirurgisk behandling. Fettsugning i hånden fjerner næsten permanent fedt fra skulderleddet og armhulerne lateralt. Men glem ikke, at en sådan beslutsomhed i kampen mod fedt er fyldt med mange begrænsninger og komplikationer, ganske ødelæggende og kræver en lang rehabilitering.

Trin 2

En måde at fjerne fedt i håndområdet for de mere tålmodige - sport! Det vigtigste er ikke at overdrive det med belastningernes intensitet for ikke at pumpe dine hænder.

Gør gymnastik - løft armene op og til siderne, træk dig tilbage, drej, sving, kryds. Du kan bruge håndvægte, hvis det ønskes. Træn langsomt. Til at begynde med er tre gentagelser på ti til tolv gange egnede.

Trin 3

En yderligere måde at hjælpe med at fjerne fedt fra er kosmetisk. For eksempel massage og håndindpakning med urter og ler. I øjeblikket tilbyder mange producenter masker med en fedtforbrændingseffekt. Eksperimenter og find den der fungerer for dig.

Anbefalede: