Sådan Laver Du En Gribebræt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Gribebræt
Sådan Laver Du En Gribebræt

Video: Sådan Laver Du En Gribebræt

Video: Sådan Laver Du En Gribebræt
Video: Guitarens toner 1 position, strenge samt gribebræt 2024, Kan
Anonim

Flere og flere moderne unge såvel som voksne begynder at blive involveret i fingerboarding og lærer teknikken til at udføre en række tricks ved hjælp af et miniaturebræt og deres egne fingre. Men for de fleste tricks vil bare et gribebræt ikke være nok for dig - mange tricks udføres på en særlig rampe, som kan købes i butikken for en masse penge, eller du kan selv lave det.

Sådan laver du en gribebræt
Sådan laver du en gribebræt

Er det nødvendigt

  • - træblokke
  • - fiberplade
  • - møbler hjørner
  • - selvskærende skruer
  • - skruetrækker
  • - reb,
  • - cylindrisk dåse
  • - tung genstand til tørring af rampen.

Instruktioner

Trin 1

Skær et rektangel af den ønskede størrelse fra fiberpladen, og læg derefter rektanglet i kogende vand i et par minutter. Når fiberpladen er helt våd, skal du forsigtigt folde det skårne ark rundt om en 3 liters glasbeholder. Bøj den ene ende af arket først og derefter den anden, indtil du får en bøjningsvinkel på ca. 90 grader.

Trin 2

Bind den fremtidige rampe tæt med et reb, fjern dåsen, og uden at fortryde rebet, der fastgør emnet i den ønskede position, skal du sætte rampen til at tørre på en plan overflade med kanterne nede. Placer en tung genstand oven på rampen.

Trin 3

Tør rampen i tolv timer. Mens det tørrer, skal du forberede de bærere, som det holder på. For at gøre dette skal du male fire identiske træblokke, efter at du tidligere har målt rampens længde og højde. Lav højden på stængerne 0,5 cm under de færdige mål for at strække den færdige rampe lidt.

Trin 4

Når du har lavet understøtningerne, skal du fortsætte med fremstillingen af platforme til at flytte ind i rampen. For at gøre dette skal du skære to plader ud af fiberpladen, der er lig med 10 cm lange og lig med bredden på din rampe. Sav træblokke ud for at sikre puderne fra undersiden.

Trin 5

Når rampearket er tørt, søm det fast til understøtningerne ved at skrue skruerne ovenfra ind. Spik derefter rampestængerne rundt om rampens kanter for at holde udgangsramperne og til sidst forstærke rampeplatformene. Brug sandpapir til at slibe rampens kanter, polere den, dække den med lak eller maling.

Anbefalede: