Sådan Laver Du En Back Flip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Back Flip
Sådan Laver Du En Back Flip

Video: Sådan Laver Du En Back Flip

Video: Sådan laver du backflip 2022, December
Anonim

Hvor mange fornemmelser er der tilbage fra at se udførelsen af ​​akrobatiske stunts, følelser går simpelthen ud af skalaen! Det er utroligt rart at lære at gøre det selv og gøre det på højeste niveau.

Sådan laver du en back-flip
Sådan laver du en back-flip

Er det nødvendigt

  • - måtter
  • - Afslappet tøj
  • - sikkerhedsnet af to personer

Instruktioner

Trin 1

Den bageste salto er ikke et let akrobatisk trick. Sammen med kolben er det også svært at udfylde. Bagsiden flip kaldes også "back flip". Ofte er dette trick et element, der udføres i forbindelse med en kolbe eller rondat.

For at starte træningen skal du tage startpositionen for dette trick: fødderne skulderbredde fra hinanden, hænderne skal løftes op. Der er en udførelsesform, hvor armene hæves skarpt nedenfra under skubbet, men under træning er det bedst at løfte armene op. Dernæst bøjer vi benene ved knæene; en stærk bøjning af benene er ikke påkrævet. Fokuser på at skubbe bedst muligt ud i denne position. Vi lægger hænderne ned og tager dem lidt tilbage bag kroppen, mens hænderne skal være lige ved albuerne.

Trin 2

Nu laver vi et kraftigt skub med benene på samme tid og løfter armene skarpt opad. Hovedets position skal være parallel med kroppen. Prøv at bøje dit hoved så langt tilbage som muligt. Således vil springet være hurtigere. Vær opmærksom på bevægelsen af ​​dine ben, når du hopper. For en høj salto skal du strække dine ben efter skubbet, men husk: jo mere du trækker dine ben, desto mindre får du salto. Der er fare for at falde på ryggen, dvs. under-spin. For aflange ben vil føre til et spring og intet mere.

Trin 3

Glem ikke, at kroppen skal grupperes, når du skubber. Afgruppering skal ske, når du ser, at kroppen er parallel med gulvet. Det er nødvendigt at lande for ikke at komme til skade. Land på let bøjede knæ for at dæmpe din landing. Det er også værd at bemærke, at landing altid skal ske på tæerne, ikke på hele foden. Dette kan være dårligt for dine fødderes sundhed bagefter. Hvis du lander uden at bøje knæene, kan du skade knæskallen.

Populær af emne.