Hvordan Man Lærer At Pole Dance

Hvordan Man Lærer At Pole Dance
Hvordan Man Lærer At Pole Dance

Video: Hvordan Man Lærer At Pole Dance

Video: Hvordan Man Lærer At Pole Dance
Video: Pole Dance Workout для начинающих 2023, December
Anonim

I vores tid er pole dance eller pole dance længe ophørt med at være forbundet med striptease i natklubber. Først og fremmest er det en smuk sport. Men indtil videre har det kun modtaget officiel sportsstatus i Kirgisistan og Brasilien.

Hvordan man lærer at pole dance
Hvordan man lærer at pole dance

Poledans dukkede op i vores land relativt for nylig for omkring 10 år siden, og det kom slet ikke fra striptease, som mange almindelige mennesker tror, men fra indisk og kinesisk cirkuskunst. Nu får populariteten af denne vidunderlige sport hurtigt fart både i udlandet og i Rusland.

Poledance er det generelle navn for poletræning. De kan deles opdelt i kategorien "dans", nogle gange kaldes det "eksotisk" eller "kunstner" og i "fitness" (pole fit, pole sport, pole acrobatic). Da pylon endnu ikke har fået status som en officiel sport, er der ingen ensartet terminologi af retninger såvel som navnene på tricks. I det første tilfælde praktiseres hovedsagelig danselementer, plastik og bevægelser til musik med et lille antal enkle tricks. Det meste af lektionen finder sted i "parterre", det vil sige på gulvet. I sportsområder udføres komplekse akrobatiske stunts og tricks. Her er teknik og renhed af ydeevne meget vigtig. Desuden kræver disse typer en stor indsats og sportstræning.

Pyloner er statiske og roterende. Normalt er de nu lavet "to i en". Elementer på en roterende pylon er meget spektakulære, rotationshastigheden kan styres af kroppens position i forhold til pylon.

Der er ingen aldersbegrænsninger og der kræves ingen særlig fysisk træning til poletræning. Selvfølgelig, hvis du lavede gymnastik, yoga eller i det mindste fitness, så bliver det meget lettere for dig. Men det vigtigste her er udholdenhed og regelmæssig træning.

Til træning har du brug for en speciel uniform - de kortest mulige shorts og en kort T-shirt, der afslører maven. Faktum er, at du holder fast på stangen i de mest usædvanlige positioner netop på grund af vedhæftningen til huden, vil stoffet på stangen glide. Til vanskelige tricks, især i starten, kan du bruge kridt til bedre greb.

De første par sessioner fungerer sandsynligvis ikke næsten alt. Dette er ikke skræmmende, for først skal du vænne dig til det. Undersøgelsen af vendinger og elementer går fra enkel til kompleks, hvert trick kræver flere gentagelser, så først og fremmest skal du være tålmodig. Derudover forårsager nogle pole positioner smerter og blå mærker på huden, men som regel stopper dette ingen og tages for givet. Tværtimod er blå mærker et stolthed for pilonisterne.

Sammen med at øve tricks er det meget vigtigt at bruge meget tid på at strække, da uden det bliver det umuligt at udføre nogle elementer, især hvis du skal deltage i konkurrencer i fremtiden. Det er bedre at træne alle elementer med det samme på begge hænder og på begge sider.

Poløvelser lægger en hel del stress på ryggen, så hvis du har rygproblemer, er det bedst at konsultere en læge.

Selvfølgelig ligger hårdt arbejde bag den tilsyneladende lette udførelse, men træning på stangen giver dig over tid en tonet slank krop, godt humør og selvtillid.

Anbefalede: