Hvad Er Pole Dance?

Hvad Er Pole Dance?
Hvad Er Pole Dance?

Video: Hvad Er Pole Dance?

Video: Hvad Er Pole Dance?
Video: Karo Swen - Pole Dance - ARTWORK 1 Tha Trickaz 2024, April
Anonim

Pole dance, eller pole dance, er en meget fascinerende, feminin form for koreografi. Dette er en form for fitness, der kombinerer dans og akrobatiske elementer. For dem, der regelmæssigt træner på stangen, er god fysisk form garanteret.

Hvad er pole dance?
Hvad er pole dance?

Hvad er en pylon?

En pylon er en tynd stang, der er fastgjort til gulvet og loftet. En pole danser udfører akrobatiske stunts og en række spins. Alt dette kræver fleksibilitet, strækning og udholdenhed fra hende. Alle bevægelser er glatte og går fra den ene til den anden.

Hvad er fordelene ved pole dance-klasser?

En tonet figur, udviklet muskelkorset og kropskontrol færdigheder. Kroppen tager feminine former, selvtillid og kunstneri vises.

Poledance og striptease

Der er mange ligheder mellem striptease og pole dance. Plasticitet, kunstfærdighed, god fysisk kondition er vigtig både der og der. Både striptease og pole dance har mange fans.

Men hvis striptease-fans for det meste er mænd, så er der flere kvinder blandt pole dance-elskere. De vælger det frem for andre former for fitness for at være i god fysisk form.

Denne type belastning er interessant, fordi den ikke er kedelig, den udvikler en hel muskelgruppe på samme tid. Og det er også meget energiforbrugende. Så når man praktiserer to eller tre gange om ugen, er manglen på fysisk aktivitet med en stillesiddende livsstil fuldstændig genopfyldt.

Stripper er et erhverv, og i de fleste tilfælde øver de sig selv på stangen. Der er selvfølgelig undtagelser i begge tilfælde. For eksempel er der verdensklassekonkurrencer blandt pole dansere. Og dette er allerede en sportslig lidenskab i kampen for præstationer og anerkendelse. Du kan også mestre striptease, der kaldes "for dig selv", der glæder din partner med dine forestillinger.

Anbefalede: