Hvordan Man Lærer At Svømme Som Voksen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Svømme Som Voksen
Hvordan Man Lærer At Svømme Som Voksen

Video: Hvordan Man Lærer At Svømme Som Voksen

Video: Grunnleggende svømmeopplæring 2022, December
Anonim

Du kan lære at svømme i alle aldre. For at gøre dette skal du vælge et roligt reservoir med en lav dybde eller gå til poolen.

Du kan lære at svømme godt i alle aldre
Du kan lære at svømme godt i alle aldre

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste er at mentalt forberede sig på svømmeprocessen. Det tilrådes at bede nogen tæt på, der ved, hvordan man svømmer, om at blive hos dig, at hække og også vise svømningsbevægelser. Husk, at den nemmeste måde at lære at svømme på er i havvand på grund af dets fysiske egenskaber holder det kroppen bedre på overfladen.

Trin 2

I svømning er tre ting vigtige: kropsposition, bevægelse af arme og ben og korrekt vejrtrækning. Kroppen i vandet skal være i samme plan, alle bevægelser udføres jævnt uden ryk. Hovedet behøver ikke at løftes højt over vandet, ellers vil det overbelaste nakkemusklerne. Det er nødvendigt at trække vejret i tide med bevægelser af arme og ben, roligt og dybt. Hvis din vejrtrækning under svømning er forkert, bliver du hurtigt træt. Indånding skal ske gennem munden, når hovedet drejes til siden, udånding i vand.

Trin 3

Forsøg ikke at svømme med det samme. Bliv først behagelig i vandet, gå frem og tilbage, spring. Sæt dig ned under vandet, tag fat i knæene og lad vandet bare vippe dig. På samme tid skal du kun holde vejret i en tid, der er behagelig for dig.

Trin 4

Føler vandet, skub langsomt af med fødderne fra bunden, tag et slag med dine hænder fra brystet til siderne, fastgør saksens bevægelser på benene. Stol på vandet, skynd dig ikke, prøv at mærke rytmen, hvor du er komfortabel med at ro. Sørg for, at dine nakkemuskler er behagelige. Sørg for at huske om korrekt vejrtrækning.

Trin 5

Efter at have mestret enkle svømmeøvelser kan du prøve at rulle over på ryggen eller svømme lidt under vand og holde vejret. Det vigtigste er, at du nyder at svømme.

Trin 6

Den grundlæggende tommelfingerregel, når man lærer at svømme, er ikke at gå dybt. Du skal altid være sikker på, at du når som helst kan sænke dine fødder til bunden. Dette gælder ikke kun åbne vandområder, men også svømmebassiner.

Trin 7

Hvis du vil lære at svømme professionelt, kan du tilmelde dig private svømmetimer i poolen. Erfarne instruktører vil lære dig at trække vejret korrekt og vil også hjælpe dig med at mestre alle de mest populære svømmestilarter.

Populær af emne.