Hvordan Man Lærer At Svømme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Svømme
Hvordan Man Lærer At Svømme

Video: Hvordan Man Lærer At Svømme

Video: Hvordan Man Lærer At Svømme
Video: Kan Andreas lære at svømme? 2024, April
Anonim

Mange forældre er bekymrede for at lære et barn at svømme. Svømning er meget gavnligt for menneskers sundhed, og det tilrådes at lære et barn at svømme parallelt med at lære ham at sidde og gå. Det er forældrene, der skal vænne barnet til vand, for i de første måneder af hans liv er det de, der konstant er i nærheden.

Lær dit barn at svømme i spillet
Lær dit barn at svømme i spillet

Instruktioner

Trin 1

Hvordan man svømmer ordentligt? Forældre bør lære barnet at svømme fra en meget tidlig alder. Bare gå ikke til ekstremer, kast barnet i vandet og se på, hvordan det vil rive det ud. En sådan hård metode kan udvikle en frygt for vand hos et lille barn. Og så lærer han bestemt ikke at svømme. Et babybad, legetøj, der flyder rundt - sådan bør et barn introduceres til vand. Og når den lille vokser op, kan forældre svømme med ham og holde ham. Så er barnet ikke bange for vand. Rul den på overfladen af badeværelset - sandsynligvis vil barnet være tilfreds med det.

Trin 2

Når barnet vokser op stille, skal du oftere føre ham til naturen tættere på naturlige reservoirer. Du skal sikre, at vandet til barnet bliver et almindeligt miljø. Men glem ikke forholdsreglerne. Desto mere skal du være forsigtig, hvis dit barn har et svagt hjerte.

Trin 3

Hold ude af vandet, der er spist for nylig. Det er bedre at organisere fritiden på en sådan måde, at vandprocedurer går inden snacks og hovedmåltider. Badning forbedrer din appetit.

Trin 4

Hvis vi ikke taler om hærdning af kroppen, er den normale temperatur på vandet til at bade et barn 18 ° C og derover. Koldere vand kan være ubehageligt og endda skadeligt.

Trin 5

Vandets dybde skal være for børnenes højde eller lavere, men ikke højere. Kontroller desuden bunden af dammen for skarpe sten, skarpe skår fra flasker og andre ting, før du slipper børnene i vandet.

Trin 6

Sørg for, at børn ikke sveder i vandet, så de ikke svømmer i mere end 10 minutter. Og lad naturligvis ikke dine børn være uden opsyn for at forhindre mulige tragiske konsekvenser.

Trin 7

Lad barnet først prøve at efterligne en svømmers bevægelser på land, så kan du sætte ham i vandet. Bare vær ikke for påtrængende og overvæld ikke din baby med råd og kommentarer. Hvis barnet overhovedet ikke kan lære eller er bange for at prøve, skal du give det oppustelige armbånd, lade det tage på og svømme med dem. Efter et stykke tid har han ikke længere brug for dem.

Trin 8

Leg er noget, som næsten alle børn elsker at gøre. Gennemfør træning i form af et spil. Derefter bliver barnet så båret, at det glemmer al frygt og lærer at svømme hurtigere.

Anbefalede: