Sådan Lærer Du At Svømme Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Svømme Hurtigt
Sådan Lærer Du At Svømme Hurtigt

Video: Sådan Lærer Du At Svømme Hurtigt

Video: Sådan Lærer Du At Svømme Hurtigt
Video: Kan Andreas lære at svømme? 2024, April
Anonim

Det viser sig, at ikke kun atleter har tendens til at svømme hurtigt. Blandt almindelige dødelige er der mange, der ønsker at sætte deres egne, omend en lille strandrekord, der når den modsatte bred om et par minutter.

Sådan lærer du at svømme hurtigt
Sådan lærer du at svømme hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Kernen i højhastighedsudholdenhed er en veludviklet rationel bevægelsesteknik. For at svømme hurtigt skal en person have høj opdrift, hvilket er kendetegnet ved en vandret position af kroppen og den hurtige udførelse af de tilsvarende bevægelser af hænderne i en bestemt rytme. Med andre ord, hvis du vil svømme hurtigt, skal du udarbejde en teknik, hvor to hovedpunkter skiller sig ud - armens bevægelse strakte sig fremad og den efterfølgende rykk. Når disse bevægelser koordineres med hinanden, øges bevægelseshastigheden på vandet betydeligt.

Trin 2

Det er helt naturligt, at for at øve disse elementer kræves træning i poolen mindst to gange om ugen og helst under vejledning af en professionel træner. Træningscyklussen består af flere faser.

Trin 3

Først skal du varme musklerne op og bryde hundrede meter afstand fire gange med pauser på 20 sekunder. Dette kan tage op til 15% af hele træningen. Derefter skal du begynde at øve bevægelser og frastødning (10 til 20% af tiden). Træningen fortsætter med en række heats - 6x200 med et halvt minuts hvile og 12x100 med pauser på 15 sekunder. Dette kan tage op til 70% af din træningstid. I slutningen af øvelsen udføres øvelser for at afkøle musklerne.

Trin 4

Hvis du ikke har et stort ønske om at mestre alle finesser i denne sport, vil det være ret nok at mestre de lette svømmemetoder kombineret i flere grupper. Hovedfokus her er på at øve benbevægelser, der bruges i forskellige svømmestilarter - kravle, brystsvømning, delfin og sidelæns.

Anbefalede: