Sådan Lærer Du At Svømme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Svømme
Sådan Lærer Du At Svømme

Video: Sådan Lærer Du At Svømme

Video: Sådan Lærer Du At Svømme
Video: Kan Andreas lære at svømme? 2023, Marts
Anonim

Den menneskelige krop oplever mindre stress i vand end på land. Derfor er svømning en gavnlig sport for rygsøjlen og leddene. Det udvikler godt brystet, skulderbæltet og styrker åndedrætsmusklerne. Du kan lære at svømme i alle aldre. Det vigtigste er at opretholde sikkerhedsregler på vandet og overvinde frygt for vand.

Sådan lærer du at svømme
Sådan lærer du at svømme

Instruktioner

Trin 1

Det er bedre at lære at svømme i poolen på det laveste sted. Kan du ikke bruge poolen? Brug lave vandområder, flodens bagvand med stille strømme og rene bunde. Vandtemperaturen skal være behagelig for kroppen og ikke forårsage anfald. Spørg nogen, der er god til at svømme og kan yde førstehjælp til dig. I begyndelsen af træningen skal du bruge sikkerhedsudstyr - et redningsbælte eller en cirkel. Flet langt hår eller brug en badehætte.

Trin 2

Tag en gummicirkel, kugle, skumplade eller træplank. Læg dine hænder på cirklen, stræk dig ud på vandet og begynd at skiftevis arbejde dine ben op og ned. Prøv ikke at skabe mange stænk. Svøm sådan i fem minutter.

Trin 3

Når du er vant til vandet lidt, skal du lære at slappe af i det og flyde frit til overfladen. Du kan finde svømmebriller og næseklemme nyttige. Briller giver dig mulighed for at se under vandet, og en tøjklemme beskytter dig mod vand, der kommer ned i næsen. Stå med vand op til brystet. Hold vejret og sæt dig ned i vandet. Placer dine hænder omkring dine knæ, og prøv at slappe af. Du skal flyde op som en svømmer. Gentag øvelsen 3-6 gange. Tilføj derefter en forlængelse af arme og ben, mens du flyder.

Trin 4

Har du lært at flyde frit på vandet? Mestre gliden. Læg dine håndflader foran dig, tryk dine albuer mod kroppen. Sæt dig lidt ned, og skub dig ud med benene og stræk dig ud på vandet. Ret dine arme ud. Prøv at svømme så langt som muligt på denne måde. I poolen er det mere bekvemt at skubbe væggen af med fødderne. Gør det 8 gange. Derefter tilføjes op og ned benarbejde til glideren, som i livlineøvelsen.

Trin 5

Når du trygt begynder at svømme med "hatchet", skal du gå videre til at lære forskellige typer svømning - doggy, backstroke, crawl, breaststroke eller butterfly. Hvis det er muligt, skal du kontakte en svømmeinstruktør. Med det vil dine læringsfremskridt gå hurtigere.

Populær af emne.