Sådan Lærer Du At Svømme Sommerfugl

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Svømme Sommerfugl
Sådan Lærer Du At Svømme Sommerfugl

Video: Sådan Lærer Du At Svømme Sommerfugl

Video: Sådan Lærer Du At Svømme Sommerfugl
Video: Learn to Swim - Butterfly Part 1 2024, Kan
Anonim

Sommerfugl er kendetegnet ved samtidige symmetriske bevægelser af arme og ben samt bølgende bevægelser af torso, som hjælper arme og ben. Sommerfuglestilen ligner meget gennemsøgningsteknikken.

Sådan lærer du at svømme sommerfugl
Sådan lærer du at svømme sommerfugl

Instruktioner

Trin 1

Udfør forberedende og rodbevægelser med begge hænder samtidigt og symmetrisk. Udgangsposition: armene fremad langs vandoverfladen, start bevægelse med dine hænder, bøj dem ved håndledets led i en vinkel på ikke mere end 30 grader i forhold til vandoverfladen.

Trin 2

Engager derefter dine underarme i bevægelse. I første kvartal af slagtilfælde bevæges hånden og underarmen ned og tilbage, forskydes albuerne til siderne med 15-20 cm. Derefter aktiveres de vigtigste slagmuskler og bevæges hele armen bagud med stigende hastighed. Hold børsten vinkelret på kørselsretningen. I det øjeblik, hvor lodret krydses, skal du sørge for, at armen er bøjet i albuen i en vinkel på 100-110 grader.

Trin 3

Efter at du har krydset lodret med børsten i den anden del af slagtilfælde, skal vinklen i albueleddet være uændret, men med underarmen skal du tage en vinkelret position i forhold til vandoverfladen. Løft dine skuldre op i slutningen af slagtilfælde og stræk dine arme ved albuerne, når dine skuldre kommer ud af vandet.

Trin 4

Benbevægelser. Løft dine lige ben op og tag en position, hvor dine ben er parallelle med vandoverfladen, og sænk dit bækken ned og bøj lidt i lænden. Bring knæene ned og løft dine fødder op til vandoverfladen.

Trin 5

Bøj og bøj knæene intenst, og flyt derfor fødderne og benene med stigende hastighed ned og tilbage. Afslut rækken ved at udvide fødderne indefra og ned. Sørg for, at bækkenet forskydes opad og ligger ved vandoverfladen, og at benene, der strækkes ud ved knæ og fødder, danner en vinkel med 30-35 grader.

Anbefalede: