Sådan Lærer Du At Svømme På Ryggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Svømme På Ryggen
Sådan Lærer Du At Svømme På Ryggen
Video: Sådan Lærer Du At Svømme På Ryggen
Video: НАРУТО ПРОТИВ УЧИТЕЛЯ! ШКОЛА НАРУТО в реальной жизни! ЕСЛИ БЫ МЫ ЖИЛИ В АНИМЕ! 2023, Februar
Anonim

Rygsvømning er den nemmeste stil med vandbevægelse. Du behøver ikke holde vejret her, og kroppen hviler under en sådan svømmetur. At lære at svømme på ryggen er et øjeblik.

Sådan lærer du at svømme på ryggen
Sådan lærer du at svømme på ryggen

Instruktioner

Trin 1

Vælg først et træningssted. Puljen vil være det bedste for dig. I åbent vand, hvor bunden kan være ujævn, vil du ikke være i stand til at holde situationen under kontrol. Derudover kan bølger eller strømme forstyrre under træning.

Trin 2

Begynd at lære rygsvømning med nogen, der kan svømme godt og kan bakke dig op. Det tilrådes, at han først understøttede din krop, så du let kan holde dig selv på vandet.

Trin 3

Start med lave dybder. Sid på bunden, og hvil på dine hænder, og prøv at ligge på ryggen, så dine skuldre og bagsiden af ​​dit hoved går lidt under vandet. Prøv at strække dig ud på vandoverfladen. Træk vejret dybt og langsomt bringe dine hænder til dine hofter. Gør denne bevægelse glat. Bliv i denne position, indtil dine fødder er nedsænket.

Trin 4

Prøv at overvinde din frygt og balance. Det er nødvendigt at slappe af arme og ben og absorbere mere luft i lungerne, så bliver kroppen vægtløs og forbliver på overfladen.

Trin 5

For at lære at svømme og ikke ligge på ryggen skal du sætte dig ned på bunden igen. Løft dine bøjede arme op, vip din krop tilbage og skub dig af med fødderne fra bunden. Når dine ben er i tyngdekraft nul, skal du rette dig ud i din fulde højde. Prøv at svømme sådan i flere meter, mens du holder vejret.

Trin 6

For at overvinde afstanden skal du lære at lave bevægelser med dine fødder, der minder om frastødning. Brug dine hænder til at stryge: Foretag skovbevægelser med dine hænder, løft dem over skuldrene over vandet og før dem med kraft til dine hofter - under det. Sådanne bevægelser kan udføres med begge hænder, både skiftevis og samtidigt. Således vil hver hånd udføre en kontinuerlig og rytmisk bevægelse. En nybegynder anbefales at udføre slagtilfælde med lige arme. Når du har perfektioneret din rygsvingsteknik, skal du holde armene bøjede, mens du ror. Sådanne karakteristiske rygsving er ikke svære for svømmeren.

Populær af emne.