Sådan Træner Du Din Knytnæve

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Knytnæve
Sådan Træner Du Din Knytnæve

Video: Sådan Træner Du Din Knytnæve

Video: Sådan Træner Du Din Knytnæve
Video: Sådan træner du din drage 3 - I biografen 31. januar 2023, December
Anonim

I kampsport er det vigtigt at være i stand til at levere nøjagtige og hurtige slag. For at modstanderen kan føle slagets kraft, og du føler minimal smerte, er det nødvendigt at træne knytnæveens stivhed. For at gøre dette er der en række specielle øvelser, der kan gøres derhjemme.

Sådan træner du din knytnæve
Sådan træner du din knytnæve

Instruktioner

Trin 1

Gør push-ups på begge næver eller fingre hver dag, helst på en hård overflade. Når du nemt kan udføre 45-50 push-ups, skal du skifte til hoppende og enhånds-push-ups.

Trin 2

Sid ned. Løft dine hænder foran brystet og start med at slå dine næver mod hinanden, hver gang øge effekten. Pas på ikke at overdrive det, ellers vil du skade dine hænder alvorligt.

Trin 3

I den samme stilling, mens du sidder, skal du begynde at slå dine næver lodret ned på gulvet (let til at begynde med). Bedre at sprede en tynd måtte, så den ikke er særlig hård.

Trin 4

Den nemmeste måde at træne din knytnæve på er med en ekspander. Bær det med dig på et passende tidspunkt og sted (i transport, ved mundtlige foredrag), tryk for at styrke karpalbåndene.

Trin 5

Køb eller lav dine egne håndledsvægte. Træk op på den vandrette bjælke, løb og øv dig i at slå med dem.

Trin 6

Motion med håndvægte. Tag håndvægte op, der vejer 5-6 kg, og gør det

Trin 7

Lær hvordan du knytter knytnæven korrekt, mens du klemmer tommelfingeren fast. Slå kun med de to første knoer. Prøv at røre hele overfladen med din knytnæve.

Trin 8

Først slår du i luften med din arm helt udstrakt. Dette er en nødvendig træning i korrekt rammer.

Trin 9

Hæng en boksesæk eller sandsæk derhjemme. Slå posen med handsker først, skift til et tyndere materiale. Når din træning skrider frem, skal du begynde at slå med din bare knytnæve. Det gør ondt, men ellers opnår du ikke det ønskede resultat. Over tid vil en hård callus opbygges på knoglerne, og smerten vil ikke mærkes så meget.

Trin 10

Tape en stor stak papir på en væg eller et træ. Slå det med et direkte slag hver dag, indtil arkene begynder at bryde, og du kommer til den sidste. Så kan vi allerede sige, at du har nået den krævede styrke.

Anbefalede: